Δείτε το trailer του Super Mario Party Jamboree από τη Nintendo!

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Δείτε το trailer του Super Mario Party Jamboree από τη Nintendo!
https://www.secnews.gr/621273/deite-to-trailer-tou-super-mario-party-jamboree-apo-th-nintendo/
Sep 24th 2024, 16:16

Το trailer του Super Mario Party Jamboree της Nintendo προσφέρει μια εντυπωσιακή επισκόπηση γεμάτη δράση!







Η Nintendo παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο trailer που αναδεικνύει μία από τις τελευταίες μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς, το Super Mario Party Jamboree.



Υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο Mario Party έως τώρα! Το νέο trailer παρουσιάζει τους διάφορους πίνακες, τις νέες λειτουργίες ελεγχόμενης κίνησης και τη διαδικτυακή λειτουργία για 8 παίκτες, όπου θα μπορείτε να πολεμάτε και να ρίχνετε αντικείμενα στον Bowser.



Διαβάστε περισσότερα: Πότε θα κυκλοφορήσει το "Tales of the Shire";



Ακολουθεί μια σύνοψη του παιχνιδιού, καθώς και το νέο trailer:



Λάβετε μέρος σε ένα jamboree γεμάτο με περισσότερα minigames από οποιοδήποτε παιχνίδι Mario Party μέχρι σήμερα!



Συγκεντρώστε τους φίλους σας, επιλέξτε μια σανίδα και ετοιμαστείτε για ένα πάρτι Mario! Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα, ρίξτε τα ζάρια και διαγωνιστείτε σε μια ποικιλία μίνι παιχνιδιών για να δείτε ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα αστέρια. Από την ταχύτητα στα παιχνιδάκια μέχρι το μίνι γκολφ με έλεγχο κίνησης, έχετε στη διάθεσή σας επτά διαφορετικά boards και πάνω από 110 μίνι παιχνίδια!



Ανακαλύψτε τη λιμνοθάλασσα Goomba, ψάξτε για αστέρια στο εμπορικό κέντρο Rainbow Galleria ή επισκεφθείτε τα κλασικά της Western Land και του Mario's Rainbow Castle. Με 22 διαθέσιμους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των νέων Pauline και Ninji, υπάρχει κάτι για κάθε πάρτι!



Δείτε σχετικά: Διέρρευσε στο διαδίκτυο το teaser της σεζόν 4 του Guilty Gear Strive









Διασκεδάστε διαδικτυακά στο Koopathlon και την ομάδα Bowser Kaboom. Αγωνιστείτε στο Koopathlon, έναν διαδικτυακό διαγωνισμό 20 παικτών για πρώτη φορά στη σειρά, και δείτε ποιος θα συγκεντρώσει τις υψηλότερες βαθμολογίες σε μίνι παιχνίδια όπως το γρήγορο Lane Change. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία σας σε κάθε γύρο, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στον τερματισμό. Αν προτιμάτε τη συνεργατική δράση, αντιμετωπίστε έναν Impostor Bowser στη διαδικτυακή λειτουργία Bowser Kaboom Squad για 8 παίκτες. Φυσικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη κλασική λειτουργία Mario Party με φίλους, οικογένεια και άλλους διαδικτυακά!



Αναφορικά με τα boards, αξιολογήσαμε θετικά και τα επτά, συμπεριλαμβανομένων των δύο κλασικών που επιστρέφουν: της Western Land από το Mario Party 2 και του Mario's Rainbow Castle από το Mario Party.



Διαβάστε περισσότερα: Hello Kitty Island Adventure: Το 2025 Κυκλοφορεί Παντού



Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Mario Party Jamboree και μείναμε εντυπωσιασμένοι από το πώς κατάφερε να συνδυάσει στοιχεία από το Super Mario Party και το Mario Party Superstars.



Πηγές: nintendolife, nichegamer



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια