Πότε θα κυκλοφορήσει το “Tales of the Shire”;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Πότε θα κυκλοφορήσει το "Tales of the Shire";
https://www.secnews.gr/620980/pote-tha-kykloforhsei-to-tales-of-the-shire/
Sep 23rd 2024, 16:50

Η Private Division και η Wētā Workshop ανακοίνωσαν το trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game", που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου 2025.







Ο Sir Richard Taylor είναι ανάμεσα σε εκείνους που σχολιάζουν τον τίτλο στο πρόσφατο trailer, το οποίο συνδυάζει τις πιο όμορφες περιοχές της Μέσης Γης από το έργο του Tolkien με στοιχεία παιχνιδιών όπως το "The Sims" και το "Stardew Valley", δημιουργώντας ένα νέο sub-genre που ονομάζεται "cozy sims".



Διαβάστε σχετικά: Το "Avatar: The Last Airbender" αποκτά παιχνίδι καρτών



Το Wētā Workshop, γνωστό για τη δημιουργία πρακτικών και ψηφιακών εφέ στην αρχική τριλογία «The Lord of the Rings», έχει αναπτύξει ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται στο Bywater.



Το κοινό αναλαμβάνει ρόλο Χόμπιτ, απολαμβάνοντας τη ζωή του μέσα από πρωινά, κάπνισμα, κηπουρική, δημιουργία συντροφικών σχέσεων, μαγείρεμα γευμάτων και εξερευνήσεις, με σκοπό να βοηθήσει αυτή τη μικρή κοινότητα να αναγνωριστεί ως επίσημο χωριό του Shire.







Οι παίκτες του "Tales of the Shire" ξεκινούν από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι και μια κουζίνα και έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν το σπίτι τους, καθώς και τις προμήθειές τους για ψάρεμα, αναζήτηση τροφής, κηπουρική και εμπόριο. Ωστόσο, ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν τη διαδικασία και να εξερευνήσουν.



Δείτε επίσης: 'What If': Εμπειρία Marvel για το Apple Vision Pro



Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC και Netflix Games.



Πηγή: darkhorizons



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια