Η Σιγκαπούρη προωθεί διεθνείς Startups κυβερνοασφάλειας

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Σιγκαπούρη προωθεί διεθνείς Startups κυβερνοασφάλειας
https://www.secnews.gr/619643/sigkapouri-egkainiazei-accelerator-diethneis-startups-kivernoasfaleias/
Sep 17th 2024, 18:01

Η Σιγκαπούρη επέλεξε 10 Startups κυβερνοασφάλειας σε τέσσερις χώρες για να συμμετάσχουν στο εναρκτήριο πρόγραμμα CyberBoost: Catalyze.



Δείτε επίσης: H LG επενδύει σε AI και Deep Tech startups – Συνεργασία με SBVA






Το πρόγραμμα Accelerator ανακοινώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ μια αντιπροσωπεία της Σιγκαπούρης βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένα διεθνές φόρουμ δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο.



Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από την Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας της Σιγκαπούρης (CSA) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS), σε συνεργασία με το βρετανικό κόμβο καινοτομίας Plexal, στοχεύει να υποστηρίξει τις Startups κυβερνοασφάλειας να αναπτυχθούν εκτός της εγχώριας αγοράς τους.



Η πρώτη ομάδα αποτελείται από έναν ποικίλο συνδυασμό δέκα startups που χρηματοδοτούνται από το Β κύκλο χρηματοδότησης:




Antarex Cyber ​​(Σιγκαπούρη)



Athenian Tech (Ινδία)



Cloudsine (Σιγκαπούρη)



CyberCyte (Ηνωμένο Βασίλειο)



InsiderSecurity (Σιγκαπούρη)



Protos Labs (Σιγκαπούρη)



pQCee (Σιγκαπούρη)



Scantist (Σιγκαπούρη)



SQR (Ηνωμένο Βασίλειο)



VulnCheck (ΗΠΑ)




Δείτε ακόμα: Η Samsung αποκτά AI startup για πιο προσωπoποιημένο Galaxy AI






Εκπρόσωποι των startups κυβερνοασφάλειας έχουν συγκεντρωθεί στη Σιγκαπούρη για την έναρξη του προγράμματος στο CyberSG Talent, Innovation and Growth (TIG) Collaboration Centre, μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ της CSA και της NUS, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2024.



Κάθε startup θα λάβει υποστήριξη για να εξασφαλίσει επενδύσεις, να δημιουργήσει τα δίκτυά της στο εξωτερικό και να αναπτύξει στρατηγικές προώθησης στην αγορά για νέες γεωγραφικές τοποθεσίες για μια περίοδο έξι μηνών.



Οι startups κυβερνοασφάλειας θα έχουν επίσης ευκαιρίες να παρευρεθούν και να παρουσιαστούν σε διεθνείς εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της International Cyber Week και του GovWare Conference and Exhibition.



Δείτε επίσης: Η Apple εξαγοράζει τη γαλλική startup Datakalab AI τεχνολογίας



Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι startups κυβερνοασφάλειας, όπως αυτές που επέλεξε η Σιγκαπούρη, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη διαφύλαξη των πληροφοριών και τη διασφάλιση του απορρήτου σε διάφορες πλατφόρμες και δίκτυα. Αυτές οι καινοτόμες εταιρείες επικεντρώνονται στην ανάπτυξη τεχνολογιών και υπηρεσιών αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από απειλές στον κυβερνοχώρο, όπως πειρατεία, παραβιάσεις δεδομένων και επιθέσεις ransomware. Μια επιτυχημένη startup στον τομέα της κυβερνοασφάλειας συνήθως δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη ισχυρών πλαισίων ασφαλείας που μπορούν να προσαρμοστούν στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο απειλών. Επιπλέον, συχνά ενσωματώνουν τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να ενισχύσουν τις δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης έναντι πιθανών απειλών στον κυβερνοχώρο. Ενώ καλλιεργούν μια ισχυρή κουλτούρα ευαισθητοποίησης για την ασφάλεια, αυτές οι startups στοχεύουν να παρέχουν προσιτές, επεκτάσιμες και αποτελεσματικές λύσεις προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των ατόμων.



Πηγή: infosecurity-magazine



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια