Ποιά παιχνίδια αποσύρονται από το Playstation Plus Extra και Premium τον Οκτώβριο;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Ποιά παιχνίδια αποσύρονται από το Playstation Plus Extra και Premium τον Οκτώβριο;
https://www.secnews.gr/619578/poia-paixnidia-aposyrontai-apo-to-playstation-plus-extra-kai-premium/
Sep 17th 2024, 16:24

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus Extra και Premium έχουν πολλά υπέροχα παιχνίδια να περιμένουν τον Σεπτέμβριο μέσω του Καταλόγου παιχνιδιών, αλλά αρκετοί τίτλοι θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία συνδρομής κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.







Η μεγαλύτερη απώλεια θα είναι το Ultra Street Fighter 4, η οριστική έκδοση ενός εξαιρετικού fighting game που ανανέωσε ένα είδος στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Με περισσότερες βελτιώσεις από το Street Fighter 4, νέους χαρακτήρες για να κυριαρχήσετε και επιπλέον στάδια για να αποδείξετε την αξία σας ως World Warrior, το Ultra Street Fighter 4 ολοκλήρωσε την εποχή του Capcom brawler με εντυπωσιακό στυλ.



Διαβάστε επίσης: Γιατί τα ρετρό παιχνίδια επανέρχονται δυναμικά;



Το Gotham Knights δεν έτυχε καλής υποδοχής κατά την κυκλοφορία του πέρυσι, αλλά μετά το Suicide Squad: Kill the Justice League και τα σχέδιά του για τη μετά την κυκλοφορία, είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι με θέμα τον Bat αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν οι παίκτες έχουν μόνο λίγες εβδομάδες για να το απολαύσουν. Επιπλέον, αναμένονται πολλές παιχνίδια Dragon Quest να αποσυρθούν τον επόμενο μήνα, ενώ το The Evil Within κάνει επίσης την εμφάνισή του στη λίστα των τίτλων που αποχωρούν. Στο κλασικό παιχνίδι επιβίωσης τρόμου συμμετέχει και ο Sackboy, καθώς το Little Big Planet 3 αφαιρείται επίσης από τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Playstation Plus.



Οι λάτρεις των κλασικών παιχνιδιών γεμάτα δράση θα είναι επίσης απογοητευμένοι, καθώς το Toukiden: Kiwami είναι επίσης στη λίστα αποχώρησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των παιχνιδιών που θα βγουν από τον Κατάλογο παιχνιδιών Playstation Plus τον Οκτώβριο.



Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συνδρομητές του Playstation Plus μπορούν επίσης να διεκδικήσουν τα δωρεάν παιχνίδια αυτού του μήνα, καθώς τα Harry Potter: Quidditch Champions, MLB: The Show 24 και Little Nightmares 2 είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη.



Δείτε περισσότερα: Annapurna Interactive: Παραιτήθηκε όλη η ομάδα gaming



Ultra Street Fighter 4







LittleBigPlanet 3







Dragon Quest Builders







Dragon Quest Builders 2







Dragon Quest 11: Echoes Of An Elusive Age







Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe And The Blight Below







Gotham Knights







Toukiden Kiwami







The Evil Within







Πηγή: gamespot







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια