Η Oppo θα δωρίσει χίλια tablet σε Ασία και Αφρική

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Oppo θα δωρίσει χίλια tablet σε Ασία και Αφρική
https://www.secnews.gr/620397/oppo-dorisei-xilia-tablet-asia-afriki/
Sep 19th 2024, 17:39

Όπως ίσως έχετε ήδη ακούσει, η Oppo κλείνει φέτος τα 20 και γιορτάζει την επέτειό της με μια σειρά από έργα και συνεργασίες, όπως την αποστολή tablet σε Ασία και Αφρική.



Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Oppo Reno 12






Η εταιρεία πρόκειται να δημιουργήσει μια εταιρική σχέση με την UNESCO. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της πολιτιστικής εκπαίδευσης και της διαφορετικότητας μέσω της τεχνολογίας.



Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης, αυτό το έργο επιδιώκει να προστατεύσει και να μοιραστεί την πολιτιστική κληρονομιά, επιτρέποντας στους νέους να εξερευνήσουν και να εμπλακούν με διαφορετικούς παγκόσμιους πολιτισμούς, ενσωματώνοντας την ουσία του "Σύνδεση Πολιτισμών, Εμπνευσμένο Μέλλον".



Προωθώντας την Πολιτιστική Εκπαίδευση με τεχνολογία απεικόνισης και πρόσκληση για «Πολιτιστικές συνεισφορές» ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, η Oppo θα δωρίσει 1.000 tablet για να ενισχύσει τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες για νέους στην Αφρική και την Ασία. Αυτά τα tablet θα προσφέρουν πολιτιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του «Youth Coding Initiative», ενός κοινού έργου μεταξύ της UNESCO και της CODEMAO, μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας προγραμματισμού για παιδιά.



Δείτε ακόμα: Τι να περιμένετε από τη σειρά Oppo Reno 12



Η εταιρική σχέση θα ξεκινήσει επίσημα μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών αναθεωρήσεων της UNESCO, με ισχυρή υποστήριξη από την Εθνική Επιτροπή της Κίνας για την UNESCO.






Η Oppo εγκαινιάζει επίσης την παγκόσμια καμπάνια #CaptureMyCulture, ενθαρρύνοντας χρήστες από όλο τον κόσμο να συμβάλουν στη διατήρηση του πολιτισμού μοιράζοντας εικόνες και ιστορίες όπου γιορτάζουν τις μοναδικές παραδόσεις τους. Όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία θα έχουν τη συναρπαστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν προσωπικά την τελετή δωρεάς tablet της Oppo.



Η αφοσίωση της Oppo στην προώθηση της πολιτιστικής εκπαίδευσης εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τη συνεργασία της με την UNESCO. Νωρίτερα φέτος, η Oppo συνεργάστηκε με το Discovery Channel για να παρουσιάσει το έργο «Culture in a Shot», μια παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη και τη διατήρηση της πολιτιστικής ποικιλομορφίας μέσω της χρήσης τεχνολογίας απεικόνισης.



Δείτε επίσης: Oppo Watch X: Ένα μεταμφιεσμένο OnePlus Watch 2



Αυτό το έργο καταγράφει τις προσπάθειες ατόμων που είναι παθιασμένα με τη διαφύλαξη της κληρονομιάς τους: το συγκρότημα Lisu στην Ταϊλάνδη, που διατηρούν τις παραδόσεις τους μέσω της μουσικής. Ινδονήσιοι τεχνίτες που συνεχίζουν την αρχαία τέχνη του μπατίκ, αντιπροσωπεύοντας οπτικά τα τοπικά έθιμα και χορευτές φλαμένκο στην Ισπανία, που εκφράζουν την ψυχή του πολιτισμού της Ανδαλουσίας μέσα από τις παραστάσεις τους. Κάθε ομάδα μεταφέρει τη μοναδική της πολιτιστική αφήγηση μέσα από τη χαρακτηριστική της μορφή τέχνης.



Πηγή: phonearena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια