Metron Analysis: Μεγάλη δυσαρέσκεια πολιτών για την πορεία της χώρας...

Nonews-NEWS.com



Metron Analysis: Μεγάλη δυσαρέσκεια πολιτών για την πορεία της χώρας...
http://www.nonews-news.com/2024/09/metron-analysis.html
Sep 12th 2024, 21:21


Aπαισιοδοξία για την πορεία της χώρας αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύθηκε στο Mega... 
Μεταξύ άλλων, η αύξηση της δυσαρέσκειας αποτυπώνεται στο ερώτημα εάν η χώρα κινείται προς τη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση. Το 71% απαντούν ότι κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση (από 65% τον Ιούνιο) και μόλις το 23% αναφέρει ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση (από 28% τον Ιούνιο). Μάλιστα, το 71% είναι το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων μηνών, όπως αποτυπώνεται και στο γράφημα. 
Metron AnalysisΗ ακρίβεια παραμένει ο σημαντικότερος «πονοκέφαλος», αλλά και γενικότερα η οικονομία που φαίνεται πως ανησυχεί την κοινωνία. Επίσης, η ιατρική περίθαλψη απασχολεί σοβαρά τους ερωτηθέντες που το κρίνουν ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, όπως και η κρίση των θεσμών. 

Metron AnalysisΣτην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 22% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας χάσει σχεδόν 4 μονάδες σε σχέση με τη μέτρηση του Ιουνίου. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 11,8%. Ανοδικά τα ποσοστά της Ελληνική Λύσης, της Νίκης και της Φωνής Λογικής. 
Metron Analysis
Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,8% έναντι 15,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 10,9%, ΚΚΕ 9,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%, η Φωνή Λογικής στο 5,4%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 5,3%, η Νίκη με 4,4%, η Νέα Αριστερά 2,6%, το ΜέΡΑ25 1,8% και οι Σπαρτιάτες 1%. 

 Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα ΕΔΩ. 



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια