Η Merge Games κλείνει μετά από 15 χρόνια

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Merge Games κλείνει μετά από 15 χρόνια
https://www.secnews.gr/622171/i-merge-games-kleinei-meta-apo-15-xronia/
Sep 27th 2024, 14:09

Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η Merge Games ανακοινώνει το κλείσιμο της, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής για μια εταιρεία που έχει προσφέρει μερικούς από τους πιο αγαπημένους indie τίτλους στους παίκτες παγκοσμίως.







Το τέλος ενός ταξιδιού



Η επίσημη δήλωση της Merge Games είναι γεμάτη περηφάνια και ευγνωμοσύνη:



Διαβάστε επίσης: SteelSeries: Κυκλοφορεί gaming ακουστικά για Xbox, PlayStation ή PC



Γεια σας! Μετά από 15 χρόνια, η Merge Games κλείνει. Ξεκινώντας από μια μικροσκοπική σοφίτα και εξελισσόμενοι σε μια δυναμική και πολυδιάστατη ομάδα 22 ατόμων, φέραμε εκατοντάδες πολύτιμα διαμάντια indie στα ράφια του κόσμου, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της πορείας μας!



Ωστόσο, τα ταπεινά ξεκινήματα μπορούν να οδηγήσουν σε σπουδαίες κληρονομιές. Στην περίπτωση αυτής της εταιρείας, η εκπληκτική γκάμα indie παιχνιδιών που προσφέραμε, σε συνδυασμό με μια αφοσιωμένη ομάδα παικτών, συνέβαλε καθοριστικά στο να φέρουμε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τίτλους indie στην ευρύτερη κοινότητα. Η ενθουσιώδης υποστήριξη των παικτών και η δέσμευση στους ανεξάρτητους προγραμματιστές έκαναν το Merge Games ένα αγαπημένο όνομα στην κοινότητα.



Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι προηγούμενοι τίτλοι θα συνεχίσουν να διατίθενται. Η μητρική εταιρεία, εταιρεία, αναλαμβάνει πλέον οποιονδήποτε τίτλο είχε σχεδιάσει να κυκλοφορήσει το Merge Games, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου Spirit of the North 2, το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία πολλοί φαν.



Δείτε ακόμη: Οι hackers Marko Polo στοχεύουν gamers/χρήστες crypto με info-stealer malware



Η κοινότητα Indie Gaming



Η εταιρεία Merge Games κλείνει, αλλά οι θαυμαστές και προγραμματιστές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την υποστήριξή της στα indie παιχνίδια. Υπάρχει έντονη συναισθηματική αντίδραση, με πολλούς να σχολιάζουν την απογοήτευσή τους για την εταιρεία, ενώ οι συνεργάτες της δηλώνουν εκτίμηση για τη συνεργασία τους. Το πάθος για την κοινότητα του gaming είναι εμφανές, με θαυμαστές να εκφράζουν τη θλίψη τους για την εξέλιξη αυτή.



Τι έρχεται;



Παρά την επικείμενη λήξη της λειτουργίας της, η Merge Games αφήνει μια ισχυρή κληρονομιά στον κόσμο των indie παιχνιδιών. Ορισμένοι τίτλοι που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, όπως το Spirit of the North 2, θα μεταβιβαστούν στη Maximum Entertainment. Ωστόσο, η αποχώρηση της Merge Games προκαλεί ανησυχίες σχετικά με τη διανομή indie παιχνιδιών, καθώς ήταν ένας σημαντικός τρόπος για να φτάσουν μικρότεροι τίτλοι στους παίκτες.







Διαβάστε περισσότερα: Ευρωπαϊκή Ένωση: Το Epic Games Store έφτασε στο iPad



Στο τελευταίο τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους για τα χρόνια gaming, υπογραμμίζοντας το πάθος που τους καθοδήγησε σχεδόν δύο δεκαετίες. Αν και ένα κεφάλαιο κλείνει, οι ιστορίες που δημιούργησε η Merge Games θα συνεχίσουν να ζουν στα χέρια των παικτών και των προγραμματιστών.



Πηγή: indiatodaygaming



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια