Kuo: Νέο Apple Vision Pro με M5 chip και Apple Intelligence;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Kuo: Νέο Apple Vision Pro με M5 chip και Apple Intelligence;
https://www.secnews.gr/622228/kuo-neo-apple-vision-pro-me-m5-chip-kai-apple-intelligence/
Sep 27th 2024, 16:23

O αναλυτής Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple αναπτύσσει μια νέα έκδοση του headset Vision Pro, που θα είναι εξοπλισμένη με M5 chip. Το νέο headset πρόκειται να εισέλθει σε μαζική παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.






Αν ισχύει η πρόβλεψη για το M5 chip, μιλάμε για μια ουσιαστική αναβάθμιση. Το τρέχον Vision Pro είναι εξοπλισμένο με το M2. Μια τόσο σημαντική αναβάθμιση στον επεξεργαστή σίγουρα θα βελτιώσει την υπολογιστική ισχύ της συσκευής, ώστε να μπορεί τρέχει αποτελεσματικά και τις ενσωματωμένες λειτουργίες Apple Intelligence.



Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει την ευπάθεια «GAZEploit» στο Vision Pro



Σύμφωνα με τον Kuo, αυτές οι εσωτερικές αλλαγές (M5 chip και Apple Intelligence) θα είναι οι βασικές βελτιώσεις του Vision Pro. Ο σχεδιασμός και οι άλλες προδιαγραφές hardware θα μείνουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία μπορεί να διαχειριστεί το κόστος παραγωγής, αν και η τιμή αναμένεται να είναι παρόμοια με το πρώτο μοντέλο.



Επιπλέον, ο Kuo πιστεύει ότι το νέο Vision Pro θα μπορούσε να ενσωματώσει προηγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, όπως δυνατότητες μετατροπής κειμένου σε βίντεο, που θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία του χρήστη.



Ο Mark Gurman του Bloomberg έχει, επίσης, προβλέψει ότι η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει λειτουργίες Apple Intelligence σε μελλοντικό headset Vision Pro. Ωστόσο, πιστεύει ότι η Apple ενδέχεται να κρατά την ενσωμάτωση Apple Intelligence για το visionOS 3, που μπορεί να κυκλοφορήσει το 2025.



Δείτε επίσης: Synchron BCI: Η χρήση του Apple Vision Pro γίνεται με τις σκέψεις






Apple Vision Pro



Το Apple Vision Pro προσφέρει λειτουργίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και οι χρήστες μπορούν να το ελέγξουν μέσω των ματιών, των χεριών και της φωνής τους. Οι κριτικές για τη συσκευή είναι ανάμεικτες. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν εκφραστεί θετικά για το hardware και την τεχνολογία του Vision Pro. Πολλοί εκφράζουν ενθουσιασμό για τις καινοτόμες δυνατότητες και την τεχνολογία που προσφέρει η συσκευή, όπως η προηγμένη επαυξημένη πραγματικότητα και η υψηλή ανάλυση της οθόνης. Επίσης, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η κομψή σχεδίαση είναι χαρακτηριστικά που συχνά αναφέρονται στα θετικά.



Ωστόσο, έχουν υπάρξει αρνητικά σχόλια σχετικά με το βάρος της συσκευής, ενώ υπάρχουν και ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική λειτουργία του headset, το intuitiveness του ελέγχου, που βασίζεται σε χειρονομίες, και το VR γενικότερα.



Δείτε επίσης: Apple Music Classical 2.0: Φέρνει album booklets για χιλιάδες άλμπουμ



Επιπλέον, υπάρχουν και καταναλωτές που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την τιμή του προϊόντος. Το κόστος του Apple Vision Pro θεωρείται από πολλούς υπερβολικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να αποθαρρύνει την ευρεία αποδοχή του στην αγορά.



Πηγή: www.macrumors.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια