Το νέο iPhone SE 4 θα έχει οθόνη OLED;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Το νέο iPhone SE 4 θα έχει οθόνη OLED;
https://www.secnews.gr/616098/neo-iphone-se-4-me-othoni-oled/
Sep 3rd 2024, 14:56

Λέγεται ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα iPhone SE τέταρτης γενιάς (iPhone SE 4) στις αρχές του επόμενου έτους, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED για πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει ότι η Apple φέρνει την τεχνολογία OLED σε όλα τα μοντέλα iPhone.






Σύμφωνα με τη Nikkei Asia, η απομάκρυνση από τις οθόνες LCD θα αποκλείσει από την αλυσίδα εφοδιασμού iPhone δύο ιαπωνικούς κατασκευαστές: την Japan Display (JDI) και την Sharp.



Δείτε επίσης: Η Apple αποσύρει την καταστροφική σειρά θηκών iPhone, FineWoven



Το 2017, η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τις οθόνες OLED με το iPhone X. Έκτοτε, οι οθόνες OLED έχουν αντικαταστήσει τις οθόνες LCD στα high-end μοντέλα της εταιρείας.



Αυτή η αλλαγή επηρέασε σημαντικά τους προμηθευτές LCD. Για παράδειγμα, το 2015, η JDI και η Sharp παρείχαν περίπου 200 εκατομμύρια οθόνες LCD ετησίως στην Apple. Μέχρι το 2023, ο αριθμός αυτός είχε μειωθεί σε περίπου 20 εκατομμύρια.



Τώρα, λέγεται ότι η Apple έχει αρχίσει να δίνει παραγγελίες για οθόνες OLED και για το επερχόμενο iPhone SE 4 από την BOE Technology Group της Κίνας και την LG Display της Νότιας Κορέας. Με την ενσωμάτωση μιας οθόνης OLED σε αυτό μοντέλο, η Apple θα έχει ολοκληρώσει τη μετάβασή της σε OLED σε όλα τα μοντέλα iPhone. Αυτό όχι μόνο δείχνει τη δέσμευση της Apple στην καινοτομία, αλλά υπογραμμίζει επίσης την αυξανόμενη σημασία και την επικράτηση της τεχνολογίας OLED στη βιομηχανία των smartphone.



Δείτε επίσης: Apple: Θα διπλασιάσει τη μνήμη RAM στα iPhone του 2025;



Οι οθόνες OLED φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τα smartphone μας. Το καλύτερο contrast, η ενεργειακή τους απόδοση, ο πιο λεπτός σχεδιασμός και οι ταχύτεροι χρόνοι απόκρισης τις καθιστούν δημοφιλή επιλογή για τους κατασκευαστές smartphone.



Το νέο iPhone SE 4 θα έχει οθόνη OLED;


iPhone SE 4



Το iPhone SE τέταρτης γενιάς φημολογείται ότι θα διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το iPhone 14, Face ID, θύρα USB-C, Action button, μόντεμ 5G της Apple και επεξεργαστή A18. Η οθόνη αναμένεται να είναι μεγαλύτερη (6,06 ίντσες) από το προηγούμενο μοντέλο και η εσωτερική μνήμη RAM είναι πιθανό να είναι 8 GB.



Δείτε επίσης: Διαρροή αποκαλύπτει τα προβλήματα του επερχόμενου iPhone 16



Οι προμηθευτές της Apple αναμένεται να αρχίσουν να αυξάνουν τη μαζική παραγωγή της συσκευής τον Οκτώβριο. Η συσκευή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025, αν και τα τρία υπάρχοντα μοντέλα iPhone SE είχαν ανακοινωθεί Μάρτιο. Επομένως, μια κυκλοφορία το Μάρτιο του 2025 είναι, επίσης, πιθανή.



Πηγή: www.macrumors.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια