Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην αφή του iPhone 16 Pro

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην αφή του iPhone 16 Pro
https://www.secnews.gr/620935/xrhstes-anaferoun-provlhmata-sthn-asf-tou-iphone-16-pro/
Sep 23rd 2024, 15:09

Η Apple παρουσίασε τη σειρά iPhone 16 στην εκδήλωση It's Glowtime νωρίτερα αυτό το μήνα.







Ενώ η βασική σειρά iPhone 16 περιλαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες, η σειρά iPhone 16 Pro συνεχίζει να είναι η κορυφαία προσφορά της Apple, εξοπλισμένη με το ισχυρό chipset A18 Pro και βελτιωμένες κάμερες. Ωστόσο, μια νέα αναφορά δείχνει ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες του iPhone 16 Pro αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις οθόνες αφής της συσκευής τους.



Διαβάστε περισσότερα: Apple Glowtime: iPhone 16, νέα AirPods και άλλα highlights της εκδήλωσης



Σύμφωνα με έκθεση του 9to5Mac, οι χρήστες της σειράς 16 Pro αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ευαισθησία της οθόνης αφής. Αυτό το ζήτημα φαίνεται να προκαλεί την αγνόηση των πατημάτων και των swipes τους, επηρεάζοντας πολλές καθημερινές ενέργειες, όπως το scrolling, η εκτέλεση εντολών και η πληκτρολόγηση μέσω του εικονικού πληκτρολογίου.



Το report αναφέρει ότι το ελάττωμα στην οθόνη αφής του iPhone 16 Pro μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα λογισμικού (software) και όχι σε συγκεκριμένο σφάλμα hardware. Ο αλγόριθμος απόρριψης αφής iOS φαίνεται να βρίσκεται στη ρίζα αυτού του νέου προβλήματος.



Γιατί οι χρήστες του iPhone 16 Pro αντιμετωπίζουν προβλήματα απόρριψης αφής;



To report του 9to5Mac αναφέρει ότι οι χρήστες του iPhone 16 Pro ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω του πιο λεπτού από ποτέ πλαισίου της νέας συσκευής. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τα χέρια τους να αγγίζουν κατά λάθος τις άκρες της οθόνης, οδηγώντας σε προβλήματα στην αφή.



Δείτε ακόμη: Η Apple αποσύρει επίσημα αυτά τα τρία iPhone



Το report επισημαίνει ότι, λόγω της πιο λεπτής σχεδίασης και των στενότερων πλαισίων, οι χρήστες μπορεί να κρατούν το τηλέφωνο με τα δάχτυλά τους να ακουμπούν πλάγια στην οθόνη. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι το touch rejection ελάττωμα, μπορεί να είναι πιο έντονο όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται χωρίς θήκη.



Οι χρήστες του Διαδικτύου αντιδρούν σε προβλήματα με την οθόνη αφής του iPhone 16 Pro:







Ένα thread στο Reddit σχετικά με τα ελαττώματα της οθόνης αφής του iPhone 16 Pro έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από χρήστες της Apple. Πολλοί χρήστες της σειράς 16 αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ και παλαιότεροι χρήστες iPhone λένε ότι τα αντιμετώπισαν κάποιο θέμα μετά την ενημέρωση στο iOS 18.



Διαβάστε επίσης: Τι νέο φέρνουν οι οθόνες του iPhone 16;



Ένας χρήστης του iPhone 16 Pro Max σημείωσε ότι το ελάττωμα αυτό δεν είχε παρουσιαστεί σε άλλα μοντέλα, ενώ άλλοι χρήστες επιβεβαίωσαν ότι τα αγγίγματα και η σάρωση δεν καταγράφονται σωστά και ότι η πληκτρολόγηση έχει γίνει πιο δύσκολη. Ένας χρήστης του 15 Pro ανέφερε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με την beta έκδοση του iOS 18.1 και παραμένει.



Ελπίζουν σε μια γρήγορη διόρθωση OTA.



Πηγή: livemint



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια