Η μπαταρία του iPhone 16 αντικαθίσταται σε μόλις 90 ​​δευτερόλεπτα

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η μπαταρία του iPhone 16 αντικαθίσταται σε μόλις 90 ​​δευτερόλεπτα
https://www.secnews.gr/621673/antikatastasi-mpatarias-iphone-16-diarkei-mono-90-defterolepta/
Sep 25th 2024, 18:09

Η σχετική ευκολία της αντικατάστασης της μπαταρίας του iPhone 16 έχει κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία επισκευασιμότητας της Apple μέχρι τώρα. Υπάρχει μια νέα κόλλα που συγκρατεί την μπαταρία του iPhone 16 και του iPhοne 16 Plus.



Δείτε επίσης: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην αφή του iPhone 16 Pro







Εφαρμόζοντας ηλεκτρικό ρεύμα μέσω της κόλλας, χάνει την κολλώδη ουσία της και η μπαταρία του iPhone 16 μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί σε περίπου ενάμιση λεπτό. Η Apple συνιστά τη χρήση μιας κανονικής μπαταρίας 9V και δύο καλωδίων με κλιπ αλιγάτορα.



Το θετικό κόκκινο κλιπ πηγαίνει στην ασημί γλωττίδα της μπαταρίας του iPhοne 16 και το μαύρο στη βίδα γείωσης κάτω δεξιά που συγκρατεί το ηχείο. Σε 90 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, η μπαταρία μπορεί απλά να αφαιρεθεί από τα iPhone 16 και 16 Plus, σημειώνοντας στα δύο τηλέφωνα τον πρωτοφανή αριθμό επισκευασσιμότητας 7/10 από το iFixit.



Δείτε ακόμα: iPhone 16 Pro: Η επισκευή του κουμπιού κάμερας μπορεί να κοστίσει έως και 750 $



Ως συνήθως, οι ειδικοί στο teardown παραπονιούνται κυρίως για τη χρήση ανορθόδοξων τύπων βιδών που τους κάνουν να χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία για να αποσυναρμολογήσουν το iPhone. Η σειρά iPhοne 16 Pro δεν έχει τόσο υψηλή βαθμολογία επισκευής, καθώς τα τηλέφωνα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κόλλα που πρέπει να τεντωθεί για να αφαιρεθεί η μπαταρία και στην περίπτωση του iPhone 16 Pro, η μπαταρία βρίσκεται σε μεταλλικό περίβλημα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας.







Η διαδικασία αντικατάστασης μπαταρίας του νέου iPhone 16 παρομοιάστηκε με ένα cookie Oreo. «Αν βουτήξετε μόνο το κάτω μπισκότο σε λίγο γάλα και στρίψετε το μπισκότο, η γέμιση θα κολλάει πάντα στο επάνω μπισκότο», λέει το iFixit, ενώ εξηγεί πόσο εύκολη είναι η αλλαγή μπαταρίας iPhone τώρα.



Δείτε επίσης: Microsoft: Λανσάρει Windows εφαρμογή για iPhone, Mac & Android



Ας ελπίσουμε ότι η τεχνολογία θα φτάσει στη σειρά τηλεφώνων iPhone Pro και σε μελλοντικές επαναλήψεις του.



Πηγή: phonearena



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια