iPadOS 18: Μετατρέπει το iPad Pro M4 στην πιο ελφριά συσκευή της Apple

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

iPadOS 18: Μετατρέπει το iPad Pro M4 στην πιο ελφριά συσκευή της Apple
https://www.secnews.gr/620034/ipados-18-metatrepei-to-ipad-pro-m4-sthn-pio-elafria-syskevi-ths-apple/
Sep 18th 2024, 17:42

Το iPadOS 18 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προσφέροντας μια σειρά από συναρπαστικές προσθήκες και αλλαγές.







Ανάμεσα στις αλλαγές περιλαμβάνονται μια ενσωματωμένη εφαρμογή υπολογιστή, νέα σκούρα και έγχρωμα εικονίδια εφαρμογών, και μια ανανεωμένη εφαρμογή Φωτογραφίες. Ωστόσο, εντοπίστηκε ένα σοβαρό σφάλμα λογισμικού που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο iPad Pro M4 σας.



Διαβάστε επίσης: iPadOS 18: Ανανεώσεις στις εφαρμογές και νέες AI δυνατότητες



Η Apple απέσυρε την ενημέρωση του iPadOS 18 για τα μοντέλα iPad Pro M4, καθώς επηρεάζει τα tablet ορισμένων χρηστών. Όσοι έχουν ήδη κατεβάσει την ενημέρωση δεν θα μπορούν να την εγκαταστήσουν, καθώς η εταιρεία έχει σταματήσει να την υπογράφει, με αποτέλεσμα η επαλήθευση να αποτυγχάνει. Αντίθετα, οι χρήστες μοντέλων εκτός M4 μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση της ενημέρωσης κανονικά, καθώς το σφάλμα φαίνεται να μην τους επηρεάζει.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες iPad Pro M4 με τούβλα δεν μπορούν να επαναφέρουν το λειτουργικό τους σύστημα χρησιμοποιώντας υπολογιστή, καθώς τα tablet τους δεν ανταποκρίνονται σε καμία μορφή εισόδου. Αντιθέτως, θα πρέπει να επισκεφθούν ένα Apple Store και να ζητήσουν αντικατάσταση, μια διαδικασία που μπορεί να απαιτήσει αρκετές ημέρες.



Σε δήλωσή της στο MacRumors, η Apple ανέφερε: «Έχουμε αναστείλει προσωρινά την ενημέρωση του iPad 18 για τα μοντέλα M4 ‌iPad Pro, καθώς εργαζόμαστε για να επιλύσουμε ένα πρόβλημα που επηρεάζει ένα μικρό αριθμό συσκευών».







Δείτε περισσότερα: Η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 19, iPadOS 19 και macOS 16



Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πότε ακριβώς η Apple θα διορθώσει το σφάλμα και θα επανεκδώσει το iPadOS 18 για τους χρήστες του iPad Pro M4. Όσοι δεν επιθυμούν να περιμένουν μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την beta 4 του iPadOS 18.1 — με την προϋπόθεση ότι δεν τους ενοχλούν οι πιθανές δυσλειτουργίες και οι ασυνέπειες που ενδέχεται να περιέχονται σε αυτές τις προετοιμασμένες εκδόσεις.



Πηγή: androidauthority



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια