iOS 18: Πώς να προσθέσετε εφέ κειμένου στα μηνύματά σας;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

iOS 18: Πώς να προσθέσετε εφέ κειμένου στα μηνύματά σας;
https://www.secnews.gr/620438/ios-18-pos-na-prosthesete-efe-keimenoy-sta-minimata-sas/
Sep 21st 2024, 12:00

Με τη νέα έκδοση iOS 18, η Apple φέρνει πολλές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Messages, συμπεριλαμβανομένων των εφέ κειμένου (text effects), που μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στα μηνύματά σας, κάνοντας τα πιο ενδιαφέροντα και εκφραστικά.






Τα νέα εφέ κειμένου μπορούν να εφαρμοστούν σε ολόκληρο το μήνυμα, αλλά και σε μια μόνο λέξη, μια φράση ή ακόμα και ένα emoji ή αυτοκόλλητο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τα: Big, Small, Shake, Nod, Explode, Ripple, Bloom και Jitter.



Δείτε επίσης: Google Messages: Πώς να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς στα μηνύματα



iOS 18 Messages: Πώς να προσθέσετε εφέ κειμένου;



Η διαδικασία προσθήκης εφέ είναι απλή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:




Επιλέξτε το κείμενο, το emoji ή το αυτοκόλλητο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε ένα εφέ, με ένα διπλό πάτημα. Χρησιμοποιήστε τα anchors για να μικρύνετε ή να διευρύνετε το επιλεγμένο στοιχείο.





Πατήστε το εικονίδιο "A" στη γραμμή προτάσεων (πάνω από το πληκτρολόγιο) ή επιλέξτε την επιλογή Text Effects στο αναδυόμενο μενού (πατήστε το δεξί κουμπί chevron για να το αποκαλύψετε).





Επιλέξτε το εφέ κειμένου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.




Δείτε επίσης: iPhone: Αναίρεση αποστολής και επεξεργασία μηνύματος μετά την αποστολή



Εάν ο παραλήπτης του μηνύματος τρέχει, επίσης, την έκδοση iOS 18 ή μεταγενέστερη ενημέρωση, θα δει το κείμενο ή το emoji που έχει το εφέ κειμένου, να είναι πιο "ζωντανό" (ανάλογα με το εφέ που έχετε επιλέξει).



Τα εφέ κειμένου δεν λειτουργούν σε προηγούμενες εκδόσεις iOS, οπότε δεν εμφανίζονται καθόλου.






Γενικές βελτιώσεις στο iMessage



Πέρα από τα εφέ κειμένου, η εφαρμογή Messages της Apple έχει λάβει διάφορες νέες λειτουργίες στο iOS 18, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης οποιουδήποτε emoji ως αντίδραση Tapback. Επιπλέον, έχουν προστεθεί επιλογές μορφοποίησης, όπως έντονη γραφή και υπογράμμιση, δυνατότητα προγραμματισμού μηνυμάτων, υποστήριξη RCS για βελτιωμένη ανταλλαγή μηνυμάτων με συσκευές Android και διάφορα άλλα.



Δείτε επίσης: Αποστολή φωνητικού μηνύματος στο iPhone



Με όλες αυτές τις νέες προσθήκες, το iOS 18 έχει ανανεώσει πλήρως την εφαρμογή Messages, καθιστώντας την πιο δυναμική και διαδραστική, ενώ προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη. Εξερευνήστε τις νέες λειτουργίες και απογειώστε την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων με το iOS 18. Οι νέες λειτουργίες κάνουν την εφαρμογή Messages πιο διασκεδαστική, αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη, καθιστώντας την αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας iOS. Οι συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις της Apple δείχνουν τη δέσμευσή της να παρέχουν στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία επικοινωνίας στις συσκευές τους.



Πηγή: www.macrumors.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια