Δημοσκόπηση Interview για ΠΑΣΟΚ: «Παίρνει κεφάλι» ο Δούκας...

Nonews-NEWS.com



Δημοσκόπηση Interview για ΠΑΣΟΚ: «Παίρνει κεφάλι» ο Δούκας...
http://www.nonews-news.com/2024/09/interview.html
Sep 10th 2024, 09:40

Άμα θέλουμε τους πιστεύουμε... Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στην τελευταία στροφή για τις εσωκομματικές κάλπες και δημοσκοπικά έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη δυναμική που αναμένεται να έχουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του Κινήματος.

Στο β' μέρος της δημοσκόπησης της εταιρείας Interview που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Political», στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής φαίνεται να παίρνει κεφάλι ο νυν δήμαρχος Χάρης Δούκας έναντι του σημερινού προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Στον δεύτερο γύρο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, με 2+1 σενάρια να καταγράφονται στην έρευνα της Interview, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Ανδρουλάκης φαίνεται να χάνει και από τον Χάρη Δούκα και από τον Παύλο Γερουλάνο και να κερδίζει μόνο την Άννα Διαμαντοπούλου, αν και εφόσον βρεθούν απέναντι.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου του πρώτου γύρου και στο ερώτημα «Σε περίπτωση εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εκλογή προέδρου, εσείς ποιον θα ψηφίζατε;», τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ο Χάρης Δούκας έρχεται πρώτος με ποσοστό 27,6%, δεύτερος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 21,1%, τρίτη η Άννα Διαμαντοπούλου με 18,6% και ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μιχάλης Κατρίνης, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Γιάννης Κανελλάκης...







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια