Πώς να προσθέσετε hyperlinks στο Word

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Πώς να προσθέσετε hyperlinks στο Word
https://www.secnews.gr/617287/pos-prosthesete-hyperlinks-word/
Sep 8th 2024, 18:52

Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Word για να δημιουργήσετε ένα έγγραφο που σκοπεύετε να μοιραστείτε με άλλους, μπορείτε να κάνετε το επιπλέον βήμα συμπεριλαμβάνοντας hyperlinks. Μπορείτε να συνδέσετε μια ιστοσελίδα, ένα αρχείο, ένα μέρος στο έγγραφό σας ή μια διεύθυνση email. Στη συνέχεια, οι αναγνώστες σας απλώς κάνουν κλικ στον σύνδεσμο αντί να κάνουν οι ίδιοι επιπλέον βήματα.



Δείτε επίσης: LiteSpeed ​​Cache Ευπάθεια: Σε κίνδυνο 6 εκατ. WordPress sites






Μαζί με το να είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες σας, τα hyperlinks μπορούν να είναι επωφελή και για εσάς. Είναι ιδανικά για να ελέγχετε τις αναφορές σας, να κάνετε περισσότερη έρευνα, να ανοίξετε άλλο αρχείο ή να πλοηγηθείτε στο έγγραφό σας απλώς πατώντας τον σύνδεσμο!



Προσθέστε hyperlinks στο Word



Η δημιουργία ενός hyperlink προς έναν ιστότοπο ή μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένας καλός τρόπος για τους αναγνώστες σας να επισκεφτούν μια πηγή που αναφέρετε ή μια υποσημείωση που έχετε εισάγει.



Βήμα 1: Επιλέξτε το κείμενο στο έγγραφο του Word που θέλετε να προσθέσετε τα hyperlinks. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σύροντας πατημένο τον κέρσορα πάνω σε αυτό.



Δείτε ακόμα: Ευπάθεια στο LiteSpeed Cache θέτει σε κίνδυνο εκατ. WordPress sites



Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Insert, επιλέξτε Links > Link και στη συνέχεια Insert link. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ στο κείμενο, μεταβείτε στη Link και επιλέξτε Insert link από το αναδυόμενο μενού.






Βήμα 3: Όταν ανοίξει το παράθυρο Insert Link, επιλέξτε Existing file ή web page στα αριστερά.



Βήμα 4: Εάν προβάλατε πρόσφατα τη σελίδα, μπορεί να εμφανιστεί στη λίστα για να την επιλέξετε. Επιλέξτε Browsed pages στο κεντρικό παράθυρο και επιλέξτε τη σελίδα. Στη συνέχεια εμφανίζεται στο πλαίσιο Address.



Βήμα 5: Επιλέξτε OK για να εφαρμόσετε τα hyperlinks στο αρχείο Word σας.



Δείτε επίσης: Chrome Android: Απόκρυψη passwords και ευαίσθητου περιεχομένου κατά το Screen sharing



Βήμα 6: Στη συνέχεια, θα δείτε το κείμενο που επιλέξατε στο έγγραφό σας να έχει αποκτήσει hyperlinks, που θα είναι μπλε και υπογραμμισμένα. Όταν επιλέγετε το hyperlink, ο ιστότοπος ή η σελίδα ανοίγει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.



Πηγή: digitaltrends



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια