Η Google ενημερώνει τις εικόνες Street View σε δεκάδες χώρες

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Η Google ενημερώνει τις εικόνες Street View σε δεκάδες χώρες
https://www.secnews.gr/621696/google-enimeronei-eikones-street-view-dekades-xores/
Sep 25th 2024, 18:30

Η Google ενημερώνει τις εικόνες Street View σε σχεδόν 80 χώρες, όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Δανία, η Ιαπωνία, οι Φιλιππίνες, η Ρουάντα, η Σερβία, η Νότια Αφρική και άλλες. Φέρνει επίσης το Street View σε ορισμένες χώρες όπου δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Ναμίμπια, το Λιχτενστάιν και την Παραγουάη.



Δείτε επίσης: Νέες δυνατότητες φόρτισης EV έρχονται στο Google Maps






Η Google λέει ότι η νέα φορητή της κάμερα Street View, η οποία κυκλοφόρησε το 2022, θα βοηθήσει στην προσφορά εικόνων από «ακόμα περισσότερα μέρη στο μέλλον».



Εν τω μεταξύ, οι Χάρτες Google και το Google Earth αποκτούν επίσης πιο ευκρινείς δορυφορικές εικόνες χάρη στο εργαλείο AI για την αφαίρεση σύννεφων της εταιρείας που αφαιρεί σύννεφα, σκιές και ομίχλη. Αυτό θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα «φωτεινότερες, πιο ζωντανές» εικόνες, σύμφωνα με την Google.



Δείτε ακόμα: Google Maps: Πώς να βρείτε σταθμευμένα οχήματα



Επιπλέον, σύντομα θα μπορείτε να προβάλλετε ιστορικές εικόνες στον ιστό και τις εφαρμογές για κινητά του Google Earth — μια λειτουργία που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής Google Earth Pro για υπολογιστές. Αυτό θα διευκολύνει τη σύγκριση δορυφορικών και εναέριων εικόνων μιας τοποθεσίας κατά τη διάρκεια των ετών.






Για όλους όσους απολαμβάνουν να ελέγχουν νέα μέρη στο Street View, είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία να εξερευνούν τους δρόμους και τα τοπία της Βοσνίας και της Ναμίμπια, όταν η Google αποφασίσει να διαθέσει αυτήν την ενημέρωση.



Δείτε επίσης: Apple Maps: Εμφανίζουν μικρές επιχειρήσεις ως κλειστές λόγω σφάλματος



Το Google Street View είναι ένα εργαλείο χαρτογράφησης που παρέχει πανοραμικές προβολές δρόμων και περιοχών ανά τον κόσμο. Με τη χρήση ειδικών καμερών, τα οχήματα της Google συλλέγουν εικόνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν εικονικά συγκεκριμένες τοποθεσίες. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πλοήγηση σε άγνωστες περιοχές, το σχεδιασμό ταξιδιών και την ανακάλυψη νέων τοπίων. Επιπλέον, συμβάλλει στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και καθηγητές να μελετήσουν μακρινά μέρη χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία.



Πηγή: theverge



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια