Google Photos: Αποκτά ανανεωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Google Photos: Αποκτά ανανεωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο
https://www.secnews.gr/621305/google-photos-apokta-neo-programma-epeksergasias-video/
Sep 24th 2024, 17:46

Η Google ανανεώνει τον επεξεργαστή βίντεο στην εφαρμογή Photos για Android και iOS, προσθέτοντας νέα εργαλεία επεξεργασίας και προεπιλογές με τεχνητή νοημοσύνη (AI) που διευκολύνουν τους χρήστες να περικόπτουν και να τροποποιούν τα κλιπ τους.







Οι λειτουργίες που θα διατεθούν στις συσκευές Android περιλαμβάνουν ένα νέο εργαλείο "Speed" για τη δημιουργία βίντεο αργής κίνησης ή ταχύτερης αναπαραγωγής, ένα κουμπί "Auto enhance" που βελτιώνει το χρώμα και τη σταθερότητα, καθώς και ένα ανανεωμένο εργαλείο περικοπής για πιο ακριβείς κοπές.



Διαβάστε περισσότερα: Google Photos: Νέα λειτουργία επεξεργασίας "Ultra HDR"



Επιπλέον, τα εργαλεία κάτω από τη γραμμή χρόνου του βίντεο αναδιατάσσονται για να διευκολύνουν τους χρήστες στην εύρεση χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως σίγαση, βελτίωση, σταθεροποίηση και εξαγωγή καρέ.



Νέες προεπιλογές βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη, διαθέσιμες σε Android και iOS, επιτρέπουν γρήγορες προσαρμογές με ένα μόνο πάτημα, όπως αυτόματη περικοπή, ρύθμιση ταχύτητας και προσαρμογή φωτισμού. Αυτές οι προεπιλογές μπορούν επίσης να προσθέσουν εφέ, όπως αργή κίνηση, ζουμ και παρακολούθηση δυναμικής κίνησης σε ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στο βίντεο. Οι νέες δυνατότητες που αξιοποιούν το AI βρίσκονται σε ξεχωριστή καρτέλα "προεπιλογές" κάτω από τη γραμμή χρόνου, διαχωρισμένες από τα παραδοσιακά εργαλεία επεξεργασίας.







Δείτε επίσης: Europol: Το Generative AI μπορεί να βοηθήσει τις αρχές επιβολής του νόμου



Η Google αναφέρει ότι αυτές οι ενημερώσεις "ξεκινούν να κυκλοφορούν" σήμερα, επομένως μπορεί να απαιτηθεί λίγος χρόνος για να εμφανιστούν σε όλες τις συσκευές.



Πηγή: theverge







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια