Galaxy S24 FE: Το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone που διαθέτει Galaxy AI

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Galaxy S24 FE: Το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone που διαθέτει Galaxy AI
https://www.secnews.gr/622032/samsung-galaxy-s24-fe-to-prwto-mesaias-kathgorias-smartphone-pou-diathetei-galaxy-ai/
Sep 27th 2024, 10:39

Η Samsung επεκτείνει ξανά τη γκάμα προϊόντων της, ανακοινώνοντας ένα νέο smartphone και δύο νέα tablets, όλα εξοπλισμένα με Galaxy AI.







Καλωσορίστε το Galaxy S24 FE, το Galaxy Tab S10+ και το Galaxy Tab S10 Ultra, μαζί με το Galaxy Watch FE LTE.



Φέρνοντας την τεχνητή νοημοσύνη (AI) σε πιο προσιτές συσκευές, η σειρά Galaxy FE της Samsung απευθύνεται στους «φίλους» της εταιρείας. Τα τηλέφωνα Fan Edition (FE) προσφέρονται σε πιο προσιτές τιμές από τα αντίστοιχα του Galaxy S, διατηρώντας ωστόσο μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης με ελκυστικό σχεδιασμό και αξιόπιστη καθημερινή απόδοση.



Διαβάστε σχετικά: Αυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;



Το Galaxy S24 FE είναι το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone της Samsung που ενσωματώνει το Galaxy AI. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung υπογραμμίζει ότι υποστηρίζει λειτουργίες όπως Circle to Search, Interpreter, Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Transcript Assist και Browsing Assist, έτοιμες προς χρήση.



Το S24 FE διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 6,7 ιντσών 2x, επεξεργαστή Exynos 2400 και μπαταρία 4.700 mAh. Στον τομέα της φωτογραφίας, περιλαμβάνει κύρια κάμερα 50MP, εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP με Nightography και τηλεφακό 8MP με οπτικό ζουμ 3x. Οι φωτογραφικές λειτουργίες περιλαμβάνουν το Galaxy AI Photo Assist, Generative Edit, Portrait Studio, Edit Suggestions και Instant Slow-mo.







Διπλή δόση Tablets



Η Samsung ανακοινώνει ότι η σειρά Galaxy Tab S10 είναι τα πρώτα tablets σχεδιασμένα ειδικά για τη διαχείριση του Galaxy AI. Και οι δύο συσκευές είναι εφοδιασμένες με τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9300+, έναν από τους πιο ισχυρούς της MediaTek. Αυτά τα tablets προσφέρουν εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως η λειτουργία Sketch to Image και η Air Command with AI όταν χρησιμοποιούνται με τη γραφίδα S Pen, καθώς και δυνατότητες όπως Circle to Search, Handwriting Assist και Note Assist.



Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Ring: Θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερα μεγέθη;



Πέρα από την απλή τεχνητή νοημοσύνη, η Samsung υπογραμμίζει ότι τα tablet μπορούν να λειτουργήσουν ως "κόμβοι τεχνητής νοημοσύνης στο σπίτι", βοηθώντας στη διαχείριση των συσκευών Samsung SmartThings και άλλων συνδεδεμένων συσκευών. Είναι προστατευμένα με το Samsung Knox και ενσωματώνουν επιπλέον AI χαρακτηριστικά για περαιτέρω ασφάλεια.



Το S10 Ultra διαθέτει οθόνη 14,6 ιντσών, ενώ το S10+ έχει οθόνη 12,4 ιντσών, και οι δύο αποτελούν πάνελ Dynamic AMOLED 2X της Samsung. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πιστοποίηση IP68 για προστασία από σκόνη και νερό, επιλογές μνήμης RAM 12 ή 16 GB, αποθηκευτικό χώρο έως 1 TB, τετραπλά ηχεία και συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και 5G.



Τα tablet θα είναι διαθέσιμα σε χρώματα Moonstone Grey και Platinum Silver. Η τιμή του S10+ ξεκινά από 999 $, ενώ το S10 Ultra ξεκινά από 1.199 $ για τα μοντέλα με 256 GB αποθήκευσης.







Διαβάστε ακόμη: Η Samsung αποκτά AI startup για πιο προσωπoποιημένο Galaxy AI



Φέρνοντας το LTE στο Watch FE



Η Samsung ανακοίνωσε επίσης μια LTE έκδοση του Samsung Galaxy Watch FE, με την τιμή να ξεκινά από 249,99 $. Τα Samsung Galaxy S24 FE, Galaxy Tab S10+, Galaxy Tab S10 Ultra και Galaxy Watch FE LTE θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν σήμερα.



Πηγή: pcmag



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια