Flappy Bird: Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο iPhone;

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Flappy Bird: Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο iPhone;
https://www.secnews.gr/618614/flappy-bird-epistrefei-meta-apo-deka-xronia-iphone/
Sep 12th 2024, 17:50

Το εμβληματικό παιχνίδι Flappy Bird φαίνεται πως επιστρέφει και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο iPhone.






Το Flappy Bird κυκλοφόρησε το 2013 και μέσα σε λίγο διάστημα έγινε το πιο δημοφιλές δωρεάν παιχνίδι στα επίσημα καταστήματα εφαρμογών της Google και της Apple. Ωστόσο, το παιχνίδι αφαιρέθηκε απότομα από το App Store και το Google Play το 2014, αφού ο δημιουργός του, Dong Nguyen, αποφάσισε ότι ήταν πολύ εθιστικό. Ο Nguyen αντιπαθούσε επίσης την υπερβολική φήμη και την προσοχή που άρχισε να λαμβάνει λόγω του παιχνιδιού.



Δείτε επίσης: Epic Games, Electronic Arts & Roblox κατηγορούνται για παραπλάνηση παικτών



Το Flappy Bird ήταν ένα απλό παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες πατούσαν πάνω στην οθόνη για να οδηγήσουν ένα μικρό πουλί μέσα από πράσινους σωλήνες, χωρίς να τους χτυπήσουν. Το σκορ του παίκτη καθοριζόταν από τον αριθμό των σωλήνων που περνούσε το πουλί.



Ο ιστότοπος για το επερχόμενο και ανανεωμένο Flappy Bird υπόσχεται νέους χαρακτήρες και τρόπους παιχνιδιού!



Λέγεται ότι το Flappy Bird θα επιστρέψει σε μια ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2025.



Δείτε επίσης: Η Sony παρουσίασε το νέο PS5 Pro – Χαρακτηριστικά, τιμή



Η αναβίωση του παιχνιδιού καθοδηγείται από το λεγόμενο «Flappy Bird Foundation», το οποίο περιγράφεται ως μια «νέα ομάδα παθιασμένων fans που δεσμεύονται να μοιραστούν το παιχνίδι με τον κόσμο». Το Flappy Βird Foundation λέει ότι έχει αποκτήσει τα επίσημα δικαιώματα εμπορικού σήματος Flappy Bird.



«Ήταν ένα σύνθετο ταξίδι, μιας δεκαετίας, αλλά είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επιτέλους αρχίζουμε να μοιραζόμαστε το Flappy Bird για άλλη μια φορά με τον κόσμο», δήλωσε η ομάδα.



Δείτε επίσης: Nitro Blaze 7: Η handheld gaming συσκευή της Acer






Σίγουρα πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του Flappy Bird. Η αναβίωση αυτού του παιχνιδιού μας προκαλεί μια νοσταλγία και δείχνει πώς αλλάζει η τεχνολογία και πώς έχει μεταβληθεί το τοπίο της βιομηχανίας gaming όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι νέες ανατροπές μας επιφυλάσσουν οι προγραμματιστές με την επιστροφή του Flappy Βird. Θα ανταποκριθεί στην επιτυχία του προκατόχου του; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – το Flappy Βird δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι ένα "φαινόμενο" που έχει αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του gaming για κινητά. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε νέα ταξίδια με τον αγαπημένο φτερωτό φίλο σας!



Πηγή: www.macrumors.com



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια