Αντιδράσεις προκάλεσε η απόσυρση του Concord από τη Sony

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόσυρση του Concord από τη Sony
https://www.secnews.gr/620458/antidraseis-prokalese-h-aposyrsh-tou-concord-apo-th-sony/
Sep 20th 2024, 10:05

Το Concord προκάλεσε αντιδράσεις από τη στιγμή που η Sony αποφάσισε να αποσύρει το παιχνίδι από το διαδίκτυο αυτό το μήνα.







Τώρα, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού φέρεται να έχει αποφασίσει να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση με αξιοπρέπεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, ο Ryan Ellis, διευθυντής παιχνιδιών των Firewalk Studios, ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι παραιτείται από τη θέση του. Ο Ryan Ellis, που είχε συνιδρύσει το Firewalk μετά την θητεία του ως δημιουργικός διευθυντής του Destiny 2, θα παραμείνει στο στούντιο αλλά μόνο σε ρόλο υποστήριξης.



Διαβάστε περισσότερα: Playtika: Εξαγοράζει την εταιρεία ανάπτυξης mobile παιχνιδιών SuperPlay



Εν τω μεταξύ, το προσωπικό της Firewalk περιμένει ακόμα να μάθει τα σχέδια της Sony για το παιχνίδι που δεν απέδωσε. Μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Concord, η Sony αποσύρει το team shooter στις 6 Σεπτεμβρίου και επιστρέφει τα χρήματα σε όλους όσους το έχουν αγοράσει για PlayStation 5 ή μέσω Steam και Epic Games Store.



Σε δήλωσή της, η Sony ανέφερε ότι η απόσυρση του παιχνιδιού γίνεται για να «διερευνηθούν επιλογές που θα προσεγγίσουν καλύτερα τους παίκτες μας». Όπως είναι αναμενόμενο, σύμφωνα με το Kotaku, αρκετοί υπεύθυνοι της Firewalk εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια των θέσεων εργασίας τους μετά την απογοητευτική υποδοχή του Concord.







Δείτε επίσης: Nurture: Διδάσκει στα παιδιά δεξιότητες μέσα από διαδραστικά παιχνίδια



Οι εξαιρετικά χαμηλές πωλήσεις του Concord το καθιστούν μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία της βιομηχανίας. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι στην πλατφόρμα Steam πούλησε μόλις 25.000 αντίτυπα και για το PS5 μέσα στις πρώτες έξι ημέρες.



Πηγή: engadget



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια