Το δίλημμα Κασσελάκη και οι νέες καταγγελίες για bullying...

Nonews-NEWS.com



Το δίλημμα Κασσελάκη και οι νέες καταγγελίες για bullying...
http://www.nonews-news.com/2024/09/bullying_01846279820.html
Sep 18th 2024, 21:35



 Κάθε άλλο παρά σε ήρεμο κλίμα προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το έκτακτο Συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου. Σχεδόν καθημερινά, οι δύο πλευρές (του τέως προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και των «87») προχωρούν σε επιθέσεις ή αιχμές, η μία απέναντι στην άλλη, μέσω σχετικών δηλώσεων ή διαρροών... 
Αυτό συμβαίνει ενώ οι διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη στο κόμμα, με τα αρμόδια όργανα να συνεδριάζουν συνεχώς: την Τρίτη έλαβε χώρα η Πολιτική Γραμματεία, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, κάτι που αναμένεται να πράξει στο προσεχές χρονικό διάστημα. Η Θεοδώρα Τζάκρη, σε πρόσφατή συνέντευξή της, έχει προαναγγείλει ότι η τρέχουσα εβδομάδα «θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη».
Πάντως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιμετωπίζει το δίλημμα εάν θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις αυτήν την Παρασκευή ή εάν θα περιμένει πρώτα τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής (του Σαββάτου) και μετά θα τοποθετηθεί κι ο ίδιος συνολικά. Σε κάθε περίπτωση, όλοι αναμένουν πως ο Στ. Κασσελάκης θα δηλώσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο του κόμματος, σύντομα ή με μια μικρή καθυστέρηση. 
Οι καταγγελίες περί bullying
Ωστόσο, το θέμα που έχει προκαλέσει αίσθηση δεν είναι άλλο από την καταγγελία της Κατερίνας Νοτοπούλου για πολιτικό bullying από τον Στ. Κασσελάκη. Την Τρίτη, η κ. Νοτοπούλου υποστήριξε ότι «υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς» και κάλεσε τον Στ. Κασσελάκη να το διαψεύσει. Σήμερα, η Κ. Νοτοπούλου κατήγγειλε πως κατά το παρελθόν, ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη, ο Στ. Κασσελάκης τής έστειλε μήνυμα ζητώντας... να τον εκθειάσει on air. 
Απαντώντας, πηγές του Στ. Κασσελάκη κάλεσαν την κ. Νοτοπούλου να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη και ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης, που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

Σήμερα, όμως, δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε νέες καταγγελίες κατά του τέως προέδρου, υποστηρίζοντας ότι η κ. Νοτοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει υποστεί bullying στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι εκτός από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν bullying από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε μάλιστα λόγο για «εκφοβισμό, σε επίπεδο πολιτικών διεργασιών. Στις δυσκολίες εμφανίζονται και οι πραγματικοί χαρακτήρες και δεν επέδειξε καλά αντανακλαστικά ο κ. Κασσελάκης σε αυτό», ανέφερε. 

Εξάλλου, ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για περιστατικό bullying του Στ. Κασσελάκη σε βάρος γυναίκας, ανώτατου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως υποστήριξε, το επεισόδιο έγινε μόλις πριν ένα μήνα, η εν λόγω γυναίκα - στέλεχος ξέσπασε σε κλάματα, σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, επειδή δέχτηκε bullying από τον κ. Κασσελάκη μέσα στο γραφείο της.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια