«Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, απάντησε ένας υπουργός...»

Nonews-NEWS.com



«Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, απάντησε ένας υπουργός...»
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_780.html
Sep 19th 2024, 12:00



Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Πέμπτη ο Νικήτας Κακλαμάνης, ένας από τους 11 βουλευτές της ΝΔ που δημιουργούν νέα δεδομένα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και του κόμματος της συμπολίτευσης, μετά από την ερώτηση τους... στην Βουλή, για το καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών από τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Αρχικώς ο κ. Κακλαμάνης προανήγγειλε πως θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες βουλευτών της ΝΔ, με τις οποίες όπως είπε «προσπαθούμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις».

Ερωτηθείς για την απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε αρχικώς ότι «Χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 24 ώρες, απάντησε ένας υπουργός. Μέχρι τώρα απαντούσαν μέσα στον μήνα, στο παρελθόν κάποιοι υπουργοί δεν απαντούσαν και ποτέ, όχι μόνο της ΝΔ και άλλων κομμάτων, το ξέρουν αυτό και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες».

«Στην ουσία της απάντησης, αυτή ξεκινάει με το πως διασώθηκαν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια, ενώ εμείς ρωτούσαμε για τον κόσμο. Είχαμε κάνει 5 συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία δεν πήραμε απάντηση», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

«Καρφώνοντας» κι άλλο τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής είπε πως «έγινε και μια πολιτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηδάκη, που μας παρέπεμπε σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μια Γενική Γραμματέας. Στους βουλευτές δεν απαντούν οι Γραμματείς, απαντούν οι Υπουργοί βάζοντας την υπογραφή τους απο κάτω».

«Σήμερα τα 4 από τα 5 σπίτια βρίσκονται σε κίνδυνο, δεν μπορείς να τους βρεις καν», είπε ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, επικαλούμενος και μαρτυρία δημοσιογράφου που είχε λάβει καταναλωτικό δάνειο ότι «επί δύο μήνες προσπαθούσε να πάρει μια βεβαίωση»...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια