Σε πενθήμερη απεργία οι τεχνικοί του Ρ/Σ Στο Κόκκινο...

Nonews-NEWS.com



Σε πενθήμερη απεργία οι τεχνικοί του Ρ/Σ Στο Κόκκινο...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_2359.html
Sep 20th 2024, 18:42



Επιμένουν δυναμικά στον δρόμο των κινητοποιήσεων οι τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο, παρότι, χθες, καταβλήθηκε στους εργαζόμενους των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μερικά από τα χρήματα που τους οφείλονται...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας υπάρχει αθέτηση του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των δεδουλευμένων και για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση την πραγματοποίηση πενθήμερης απεργιακής κινητοποίησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Μετά την αθέτηση του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των δεδουλευμένων, που κατατέθηκε στο ΣΕΠΕ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «LEFT MEDIA Α.Ε.» στις 10/09/2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας σε έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε την πραγματοποίηση πενθήμερης απεργιακής κινητοποίησης στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», από  την 06.00η ώρα της Δευτέρας 23/09/20024 έως και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 28/09/2024, διεκδικώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού καθώς και την καταβολή των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών μας κατ' εφαρμογή της ισχύουσας ΣΣΕ. Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5» να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας.
Σήμερα το μεσημέρι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συνεδριάσουν και οι δημοσιογράφοι του σταθμού για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια