Ένταση με υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή – Δεν τον άφησαν να μπει στο πρώην γραφείο Κασσελάκη...

Nonews-NEWS.com



Ένταση με υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή – Δεν τον άφησαν να μπει στο πρώην γραφείο Κασσελάκη...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_87.html
Sep 13th 2024, 12:49



Στον απόηχο της διαμαρτυρίας υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη χθες στην Κουμουνδούρου, ένταση σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, έξω από το γραφείο που κατείχε μέχρι πρόσφατα και στο οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει εγκατασταθεί ο Νίκος Παππάς...Υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο χώρος εργασίας ήταν στο συγκεκριμένο γραφείο, δεν κατάφερε να εισέλθει μετά την άρνηση του φρουρού που ήταν έξω από το γραφείο.

«Υπάρχει εντολή να μην μπει κανένας μέσα», φέρεται να του είπαν με εκείνον να διαμαρτύρεται έντονα και να λέει εργάζεται εδώ και πολύ καιρό, πριν καν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, στο συγκεκριμένο γραφείο και δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να μπει.

Αυτήκοοι μάρτυρες αναφέρουν ότι άρχισε να φωνάζει με 3-4 άτομα της φρουράς της Βουλής αλλά και τον ίδιο τον φρούραρχο να φτάνουν στο χώρο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Προέδρου της Βουλής ανέφεραν πως υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην εισέρχεται στα γραφεία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκου Παππά κανείς άλλος πέραν του ιδίου και του στενού του συνεργάτη Παναγιώτη Μελαχρινό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η εντολή δόθηκε ώστε να μην μπει κανείς στον χώρο όσο ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ.

Μετά πάντως, από διαβουλεύσεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται στον 2ο όροφο της Βουλής, ο εν λόγω εργαζόμενος μπήκε τελικά στο γραφείο του. Ο υπάλληλος εργάζεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτες του Κώστα Τασούλα έλεγαν ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς συνεργάτες του κ. Φάμελλου οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση του μόλις ο κ. Φάμελλος απώλεσε το αξίωμα.

Πάντως, το αμέσως επόμενο διάστημα οι κλειδαριές στις δύο πόρτες του γραφείου του προέδρου της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αλλάξουν με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπεύθυνο για το ποιος θα έχει τα κλειδιά...Το Ποντίκι




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια