«Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου...»

Nonews-NEWS.com



«Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου...»
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_6120.html
Sep 23rd 2024, 09:20



Συνεχίζεται η συζήτηση γύρω από την παραίτηση της Έλενας Ακρίτα, από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν έγινε δεκτή από τον Νίκο Παππά. Το μεσημέρι της Κυριακής η κυρία Ακρίτα επέλεξε... τον λογαριασμό της στο Facebook προκειμένου να απαντήσει στον πρώην διευθυντή της «Αυγής» Άγγελο Τσέκερη, ο οποίος χθες Σάββατο ρώτησε «από πού υπέβαλε παραίτηση η Ακρίτα», έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος. Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απερριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης μου και με προέτρεψε να αναθεωρήσω την πρόθεση μου» τόνισε  η Έλενα Ακρίτα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την ΚΟ και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι. Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο», πρόσθεσε...

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Κύριε Άγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο.

Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος. Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απερριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης μου και με προέτρεψε να αναθεωρήσω την πρόθεση μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την ΚΟ και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι. Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο.

Εγκαρδιους χαιρετισμούς»...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια