Τέλος ο Αδάμ Γιαννίκος από τη διεύθυνση του ρ/σ «Στο Κόκκινο»

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Τέλος ο Αδάμ Γιαννίκος από τη διεύθυνση του ρ/σ «Στο Κόκκινο»
https://www.zoornalistas.com/2024/09/blog-post_905.html
Sep 27th 2024, 11:25


Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Εντολή προς τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας «LEFT MEDIA Α.Ε.» να προβεί σήμερα σε σαρωτικές αλλαγές έδωσε χθες το βράδυ η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχάς να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον Διευθυντή του 105.5 Στο Κόκκινο, Αδάμ Γιαννίκο. Και, κατά δεύτερον, να αλλάξει όλο το ΔΣ της εταιρίας.
Να θυμηθούμε τι έλεγαν οι εργαζόμενοι μερικές ημέρες πριν: «Εδώ και μήνες η συνέλευση έχει θέσει ζητήματα που αφορούν τόσο την αυταρχική, αυθαίρετη και αντισυναδελφική συμπεριφορά της διεύθυνσης (για την οποία το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει κάνει δεκτές και εξετάζει πέντε [5] διαφορετικές εγκλήσεις), η οποία συνδυάζεται με μια πρωτοφανή ανεπάρκεια που οδηγεί τον σταθμό σε διάλυση».
Και δεν ξεχνάμε διάφορες απολύσεις η απομακρύνσεις που αποφάσισε ο Γιαννίκος στη διάρκεια της θητείας του (Λουπάκη, Χατζηαντωνίου, Τσίγκα), απολύσεις που θεωρήθηκαν εκδικητικές. Ήδη η συνέλευση των εργαζομένων ζήτησε την επαναφορά τους στο πρόγραμμα του σταθμού.
Ήδη οι πρώτες ακροαματικότητες φέρνουν τον 105.5 Στο Κόκκινο σε ιστορικά χαμηλά, κάτω από το 2%. Αν και με απλήρωτο τον κόσμο, να του το αναγνωρίσουμε αυτό, τι πρόγραμμα να καταφέρει να φτιάξει...

- απόσπασμα από ρεπορτάζ στο e-tetradio (ΕΔΩ)




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια