Αλλαγές διευθυντών σε Βήμα και Νέα

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Αλλαγές διευθυντών σε Βήμα και Νέα
https://www.zoornalistas.com/2024/09/blog-post_03.html
Sep 3rd 2024, 05:51


Όποιος ασχολήθηκε με το θέμα του προσωρινού ρήγματος στις σχέσεις της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ με τον Γιάννη Πρετεντέρη κάνοντας λόγο για αποχώρηση του δημοσιογράφου επειδή έγραψε ό,τι έγραψε για τα Τέμπη, ξέχασε προφανώς να …θυμηθεί ότι δεν πρόκειται για έναν απλό δημοσιογράφο του ομίλου αλλά για τον εκδότη του «Βήματος».
Ναι, το άρθρο του στο Βήμα την περασμένη Κυριακή δέχθηκε τα φίλια πυρά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου (διευθυντής ψηφιακών Μέσων της alter ego media) με άρθρο του που είχε τίτλο «Πίσω στα θρανία – Κάποιοι πρέπει να μάθουν από την αρχή την αλφαβήτα της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας».
Αλλά κάτι επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, κάτι που διέρρευσε ότι δήθεν το Μαξίμου «ονειρεύτηκε» τον Πρετεντέρη για επόμενο πρόεδρο της ΕΡΤ, -όπως γράφει η Σόνια Χαϊμαντά στο monοnews- η κρίση αποσοβήθηκε και τέλος καλό όλα καλά.

ΥΓ. Στα ΜΜΕ του ομίλου αναμένονται και αλλαγές. Ο Γιώργος Μαντέλας αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή του Βήματος για να παραμείνει διευθυντής των «Νέων» ενώ τη θέση του θα καταλάβει ο Περικλής Δημητρολόπουλος, σήμερα διευθυντής σύνταξης του «Βήματος».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια