«Ο Τσίπρας δεν ασχολείται με τον Κασσελάκη...»

Nonews-NEWS.com



«Ο Τσίπρας δεν ασχολείται με τον Κασσελάκη...»
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_2496.html
Sep 25th 2024, 12:20



Ο Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση βράβευσής του και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ...«Μια χαρά τον είδα, ανανεωμένο, ξεκούραστο και αποφασιστικό. Πάντα ο Τσίπρας όταν μιλάει κάτι λέει, δεν μιλάει άνευ περιεχομένου. Δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας ασχολείται με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ό,τι θέλει να το πει το λέει σε χρόνο Ενεστώτα».

Τόνισε ότι το γεγονός ότι ως πρώην πρωθυπουργός παρεμβαίνει πολιτικά σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα, για την εξωτερική πολιτική, είναι πολύ σημαντικό.

Ζαχαριάδης: Χρειάζεται να φύγουμε από την συγκρουσιακή αντιπαράθεση που πολλές φορές γίνεται τοξική

«Χρειάζεται η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ να πολιτικοποιηθεί, να φύγουμε από την συγκρουσιακή αντιπαράθεση που πολλές φορές γίνεται τοξική. Αυτό είναι αδιέξοδο» υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Και εσωκομματικά και κοινωνικά είχαμε μια αποδοκιμασία στο πρόωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Με όλα αυτά που έγιναν εσωκομματικά, στις δημοσκοπήσεις κατρακυλάμε στις τελευταίες θέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φθάσει σε επίπεδα Λατινοπούλου.

Το θέμα δεν είναι σε ένα στενό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος είναι πιο μπροστά και ποιος είναι πιο πίσω, το θέμα είναι να ανοίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που έχει μείνει στο σπίτι του.

Εμάς ο στόχος μας δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά η Νέα Δημοκρατία. Όμως, πρέπει να λειτουργήσουμε επιτέλους με συνοχή στο εσωτερικό μας. Αν συνεχίσουμε έτσι, το κόμμα θα εκραγεί», ανέφερε ο κ Ζαχαριάδης.

«Εμείς δηλώσαμε με ένα τρόπο κατηγορηματικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η απόφαση της ΚΕ. Το θέμα είναι να πει ο καθένας τι θέλει. Να δούμε αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, να μας πούνε τι θέλουν», είπε τέλος...



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια