Κρυπτονομίσματα...

Nonews-NEWS.com



Κρυπτονομίσματα...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_736.html
Sep 7th 2024, 11:38



Παστρική family business. Τον Ιούλιο ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο θα στηρίξει «όσο κανείς άλλος» τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων. Αρχές Σεπτεμβρίου οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και ο Ερικ Τραμπ, λάνσαραν τη δική τους κατακαίνουργια σχετική εταιρεία, τη «World Liberty Financial»...

Διπλός στόχος: να μαζέψει ο μπαμπάς ψηφαλάκια απ' τους Αμερικανούς που συμμετέχουν στον αχαλίνωτο τζόγο των κρυπτονομισμάτων, να βγει και το... μεροκάματο για την οικογένεια με διαφημιστικό «μαγνήτη» τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ. Εστι δίκης οφθαλμός, όμως.
Το λανσάρισμα μισοβυθίστηκε από επιθέσεις χάκερ, οι οποίοι ξαπόστελναν επί ώρες χιλιάδες επίδοξους πελάτες σε άσχετες ιστοσελίδες, σε προφίλ άλλων Τραμπ ή σε ψεύτικες ομάδες στο Telegram. Μάλιστα, στο «ανεκτικό» Telegram, του υπό δικαστική εποπτεία, αποκλεισμένου στο Παρίσι, Ρώσου ολιγάρχη Πάβελ Ντούροφ. Εκεί χώθηκαν πονηρά (και) οι αδελφοί Τραμπ για να διαφημίσουν τις κρυπτο-δουλειές τους.
efsyn.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια