«Οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη παθαίνουν αλλεργία με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό...»

Nonews-NEWS.com



«Οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη παθαίνουν αλλεργία με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό...»
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_9118.html
Sep 17th 2024, 13:00



Για μια ακόμα φορά το πολύπειρο στέλεχος της ΝΔ, ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, δεν μάσησε τα λόγια του σχολιάζοντας την πορεία της κυβέρνησης αλλά και τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ...Ο Νικήτας Κακλαμάνης που πολλές φορές έχει μιλήσει για την ιδεολογική παρέκκλιση της ΝΔ επί Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε μιλώντας στο One και τον Τάκη Χατζή ότι ο πρωθυπουργός εξήγγειλε 45 μέτρα στη ΔΕΘ κάποια εκ των οποίων ήταν λανθασμένα αναφερόμενος στους ένστολους.

Παράλληλα ανέφερε ότι κάποια άλλα είχαν «άρωμα κοινωνικού φιλελευθερισμού», σχολιάζοντας την εξαγγελία για 37.000 απογευματινά χειρουργεία το κόστος των οποίων δεν θα βαρύνει τους ασθενείς καθώς τα κονδύλια θα εξασφαλιστούν από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Και σε αυτό το σημείο ο Νικήτας Κακλαμάνης για μια ακόμα φορά επιτέθηκε κατά των οικονομικών συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτό είναι κοινωνικός νεοφιλελευθερισμός», είπε για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στο Μαξίμου:

«Άσχετο εάν οι οικονομικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού στο Μαξίμου αυτές τις δύο λέξεις, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όχι δεν θέλουν να τις προφέρουν αλλά όταν τις ακούν παθαίνουν πολιτική αλλεργική κνίδωση. Δηλαδή, φαγούρα»...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια