Μεταγραφή-βόμβα για την Ιωάννα Μάνδρου

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Μεταγραφή-βόμβα για την Ιωάννα Μάνδρου
https://www.zoornalistas.com/2024/09/blog-post_608.html
Sep 22nd 2024, 16:37


Η συντάκτρια του δικαστικού ρεπορτάζ  Ιωάννα Μάνδρου μίλησε για το "τέλος" της συνεργασίας της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εφημερίδα "Καθημερινή", στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio.Η Μάνδρου αποκάλυψε ότι σύντομα θα την βλέπουμε σε κάποιο άλλο… μεγάλο κανάλι.
"Η ζωή μου μετά τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζεται κανείς γιατί συνεχίζω τις επαφές μου και κάνω την προετοιμασία μου, γιατί σε πολύ λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ότι θα πάω κάπου αλλού. Θα κάνει ανακοίνωση η εταιρία. Θα συνεχισω να εργάζομαι με την ίδια προσπάθεια. Και σε τηλεόραση και σε εφημερίδα, γιατί στην εφημερίδα μπορώ να γράφω θέματα δικαιοσύνης πιο θεσμικά, νομοσχέδια, πιο βαριά θέματα" αποκάλυψε η Ιω. Μάνδρου, η οποία μετρά 40 χρόνια στο δικαστικό ρεπορτάζ και σε λίγο καιρό θα την βλέπουμε στο Mega.
Αναφερόμενη στην αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια, η κα Μάνδρου αποκάλυψε πως ήταν δύσκολη απόφαση. "Το να αλλάξεις επαγγελματική στέγη μετά από τόσα χρόνια ήταν δύσκολο Το διαχειρίστηκα δύσκολα", είπε χαρακτηριστικά.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια