«Υπάρχει υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι»...

Nonews-NEWS.com



«Υπάρχει υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ που αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι»...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_842.html
Sep 19th 2024, 20:40


«Ξέρω έναν υποψήφιο που ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι εάν εκλεγεί», δήλωσε με νόημα η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ κληθείσα να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Πάντως, δεν κατονόμασε το πρόσωπο...
Όσον αφορά τις «γαλάζιες» αντιδράσεις και τη φημολογία για «αντάρτικο» βουλευτών της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια, ανέφερε ότι είναι «δικαίωμα των βουλευτών να ασκούν πίεση στην κυβέρνηση». 
Κατά τη Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι ακριβές ότι «όλη η κοινωνία στέκεται απέναντι στην κυβέρνηση», σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Pulse.
«Αυτή τη στιγμή αποδέκτης του όποιου προβληματισμού της κοινωνίας είναι μόνο η κυβέρνηση, οπότε είναι λογικό αυτό να δημιουργεί αυξημένες προσδοκίες και συνεχές αίτημα "προχωρήστε παιδιά". Είναι αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι ζορίζονται με την ακρίβεια σήμερα, από την άλλη μεριά είναι αλήθεια ότι από την οικονομική κρίση ξεκινήσαμε με 25% του ΑΕΠ μας μείον. Αυτό πρέπει να το πιάσουμε. Σήμερα έχουμε φτάσει να έχουμε 7% μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη με τον πληθωρισμό μέσα. Τι γίνεται τώρα; Με τις επενδύσεις που έρχονται, πραγματικά αρχίζουν οι μισθοί να ανεβαίνουν», σχολίασε.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια