Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ οι επιθέσεις στον Λίβανο...

Nonews-NEWS.com



Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ οι επιθέσεις στον Λίβανο...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_565.html
Sep 19th 2024, 17:44


Το Ισραήλ κατηγόρησε ευθέως ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα για το μπαράζ επιθέσεων στον Λίβανο τα τελευταία δύο 24ωρα που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 20 ατόμων και τον τραυματισμό 450...
Στο διάγγελμά του ο ηγέτης της οργάνωσης, χαρακτήρισε τις εκρήξεις στους βομβητές και τους ασυρμάτους ως «έγκλημα πολέμου» και τους θανάτους ως σφαγή.
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ κατηγόρησε το Ισραήλ για επιθέσεις που στόχευσαν 4.000 παγιδευμένα pager και walkie-talkie, υποστηρίζοντας ότι οι επιθέσεις δεν έλαβαν υπόψη τους αθώους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών.
Ο Νασράλα ανέφερε πως κάποιες από τις ζωές που χάθηκαν δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στους επίσημους αριθμούς των θυμάτων, ενώ τόνισε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις σκόπευαν να προκαλέσουν μαζικές δολοφονίες.
«Το Ισραήλ προσπάθησε να σκοτώσει 4.000 ανθρώπους ταυτόχρονα», δήλωσε ο Nasrallah, αναφερόμενος στις επιθέσεις της Τρίτης και της Τετάρτης. «Αυτό είναι καθαρή τρομοκρατία. Θα τις αποκαλούμε "Σφαγή της Τρίτης" και "Σφαγή της Τετάρτης". Αυτές είναι εγκλήματα πολέμου ή τουλάχιστον κήρυξη πολέμου».
Ο Νασράλα πρόσθεσε ότι η θεία πρόνοια απέτρεψε περισσότερους θανάτους και τραυματισμούς, σημειώνοντας πως μερικά από τα pager δεν λειτουργούσαν ή ήταν απενεργοποιημένα, ενώ ορισμένα παρέμεναν σε αποθήκες.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια