«Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος...»

Nonews-NEWS.com



«Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος...»
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_847.html
Sep 24th 2024, 10:40



Ο βουλευτής και πρώην επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος...Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα (23/9) στο Attica, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα, απάντησε ότι «είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό».

Συμπλήρωσε πως «συμμετέχω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι απλώς ένας νέος πρόεδρος».

Υπογράμμισε επίσης ότι «είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε το κοινό μας σπίτι. Πάντα εξέφραζα τη γνώμη μου στα κομματικά όργανα».
Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας, τώρα!SnapOnSmile
Επαναστατική συσκευή για να διορθώσεις την καμπούρα σου.BSP Corrector

Σχετικά με την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Φάμελλος σχολίασε πως η πολιτική και οι πρωτοβουλίες του απομάκρυναν τον ΣΥΡΙΖΑ από την ταυτότητά του, επισημαίνοντας ότι «οι κινήσεις του Κασσελάκη έβλαψαν το κόμμα. Θέλω να αλλάξουμε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, αναφερόμενος στις εξελίξεις μετά τις εκλογές, τόνισε ότι «θα παραμείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα πρέπει να υπάρχει και να είναι ισχυρό», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλες δυνάμεις και φορείς της Αριστεράς...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια