Λευτέρης Παπαδόπουλος: Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...

Nonews-NEWS.com



Λευτέρης Παπαδόπουλος: Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_283.html
Sep 4th 2024, 21:50


Τα μηνύματα των καλλιτεχνών...Απόψε πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό, Λευτέρη Παπαδόπουλο....
Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00, ενώ ήδη από το απόγευμα έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει το Καλλιμάρμαρο, ενώ παρούσα είναι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και για ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.



Στη μεγάλη βραδιά συμμετέχουν κορυφαίοι Ελληνες τραγουδιστές, οι οποίοι θα αποδώσουν τα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Συγκεκριμένα, θα πάρουν μέρος στη συναυλία οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.
Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν τη συναυλία, οι καλλιτέχνες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον μεγάλο στιχουργό, μέσω βίντεο στα social media.
Μελίνα Ασλανίδου
Ελευθερία Αρβανιτάκη


Στέλιος Διονυσίου
Mελίνα Κανά
Δημήτρης Μπάσης
Γλυκερία
Χρήστος Μάστορας




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια