Προσήγαγαν δάσκαλο με χειροπέδες έξω από τη Διεύθυνση Δυτικής Αττικής...

Nonews-NEWS.com



Προσήγαγαν δάσκαλο με χειροπέδες έξω από τη Διεύθυνση Δυτικής Αττικής...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_146.html
Sep 12th 2024, 15:30

Περιπολικά και 20 αστυνομικούς βρήκαν απέναντί τους χθες Τετάρτη, εκπαιδευτικοί που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Διεύθυνση Δυτικής Αττικής διεκδικώντας το αυτονόητο: μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων και σχολεία πλήρως στελεχωμένα...Μάλιστα, η αστυνομία όχι μόνο εμπόδισε τους εκπαιδευτικούς να πλησιάσουν, αλλά προχώρησε και σε προσαγωγή αναπληρωτή δασκάλου με χειροπέδες.

Το απαράδεκτο περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, τονίζοντας ότι ο δάσκαλος μετά τη δυναμική παρέμβαση του σωματείου και όλων των παρευρισκόμενων αφέθηκε ελεύθερος.
Δυτική Αττική εκπαιδευτικοί νεοδιόριστοι

«Κατ' εντολή της διευθύντριας Δυτικής Αττικής στήθηκε αστυνομικό τείχος απέναντι στους εχθρούς εκπαιδευτικούς! Προφανώς δεν ανήκει στη τάξη των εκπαιδευτικών όταν χωρίς ενδοιασμούς καταφεύγει σταθερά στην καταστολή και τον εκφοβισμό. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης στάσης της ήταν το γεγονός ότι «εξαφανίστηκε» από την ΔΙΠΕ αρνούμενη τελικά να συναντηθεί με τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς, τους εκπροσώπους του σωματείου μας και την αντιπροσωπεία της ΔΟΕ που βρέθηκαν στη συγκέντρωση» σημειώνει.

«Απαράδεκτες οι τακτικές υπουργείου και διεύθυνσης Δυτικής Αττικής! Περίτρανη απόδειξη πως εννοεί τον διάλογο το υπουργείο και η διεύθυνση. Είναι η ίδια λογική που επαναλαμβάνεται μετά και την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο την περασμένη εβδομάδα, που δεν αφήνει καμία ψευδαίσθηση. Το υπουργείο Παιδείας και οι διευθύνσεις συνεργάζονται καλύτερα με την αστυνομία παρά με τις/τους εκπαιδευτικούς!» υπογραμμίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου»...ΑΥΓΗ




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια