Τηλεοπτικός καβγάς της Ακρίτα με την «εμμονική» Καλογεροπούλου

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Τηλεοπτικός καβγάς της Ακρίτα με την «εμμονική» Καλογεροπούλου
https://www.zoornalistas.com/2024/09/blog-post_50.html
Sep 12th 2024, 09:57


Λεκτική αντιπαράθεση αναφορικά με τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ της βουλευτού του κόμματος, Έλενας Ακρίτα και της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Action 24, η κυρία Έλενα Ακρίτα, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις μετά την καθαίρεση του προέδρου του κόμματος και την εκκίνηση εκλογής νέας ηγεσίας. Ωστόσο, στις συνεχείς ερωτήσεις της σχετικά με τις θέσεις του κ. Κασσελάκη η Έλενα Ακρίτα απάντησε λέγοντας «σας έχω απαντήσει, είστε εμμονική. Είστε προκατειλημμένη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται εάν μπορεί να κάνει μία ερώτηση, και τη βουλευτή να λέει, «εάν είναι σαν τις προηγούμενες, να την ξανασκεφτείτε. Το εάν θα απαντήσω ή όχι, είναι δικό μου θέμα, γιατί είστε σε έναν μόνιμο εκνευρισμό. Έχετε και πρόβλημα πίεσης και εύχομαι τα καλύτερα». «Δεν είναι προσωπικό θέμα, της απαντάς και δεν ακούει» είπε η Ακρίτα, απευθυνόμενη στον συντονιστή της συζήτησης.
Στο σημείο εκείνο η κυρία Καλογεροπούλου είπε «δεν θα ρωτήσω, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω» με την κυρία Ακρίτα να αποκρίνεται «εάν νομίζετε πως έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάσθε πλάνην οἰκτράν».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια