Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά...

Nonews-NEWS.com



Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά...
http://www.nonews-news.com/2024/09/blog-post_294.html
Sep 20th 2024, 11:40



Τι είναι 86.000 ευρώ; 94 χρόνια για όλους εμάς που χαλάμε 2,5 ευρώ τη μέρα για ένα καφεδάκι. Τόσα κόστισε το γραφειάκι – «παλατάκι» της Όλγας Κεφαλογιάννη στο υπουργείο Τουρισμού... Και περσικά χειροποίητα χαλιά αγόρασε και τραπεζαρία από δρυ αγόρασε και καρέκλες και coffee table με καπάκι από μάρμαρο Διονύσου αγόρασε και κουρτίνες έβαλε και ταπετσαρία έβαλε και εργασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης έκανε. Αμέ… Θα μπαίνει στο γραφείο της και θα μπορεί να αποδίδει όπως πρέπει. Και το καλύτερο; Δεν θα τα πάρει μετά σπίτι της, θα μείνουν ως περιουσία του κράτους, όπως μας ενημέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πάλι καλά να λέμε δηλαδή…

*** Η αποκάλυψη έρχεται ενώ η ακρίβεια «στραγγαλίζει» καθημερινά τα νοικοκυριά, οι ελλείψεις στα νοσοκομεία και στα σχολεία είναι πιο πολλές από ποτέ και την ίδια στιγμή ζούμε μια ανυπέρβλητη στεγαστική κρίση. Τι να απαντήσεις σε έναν γιατρό που δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του επειδή το κράτος τον έχει γραμμένο, αλλά διαβάζει ότι οι Louboutin της Όλγας θα πατάνε πλέον σε χειροποίητα χαλιά;


*** Καμία ενσυναίσθηση. Διότι ακόμα και αν αποπεμφθεί, που δεν θα συμβεί, σημασία έχει ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει γύρω της. Και φυσικά δεν είναι προσωπικό. Το ίδιο φαντάζομαι έκαναν ή θα κάνουν κι άλλοι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, αλλά άντε βρες τις σχετικές αποφάσεις στη Διαύγεια.

*** Θυμάστε την επίθεση που είχε δεχθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου για το βάψιμο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης; Φανταστείτε τώρα να είχε αγοράσει χαλιά αξίας 18.000 ευρώ τι θα γινόταν. Από το 2018 μέχρι σήμερα θα έπαιζε πρώτο θέμα στα κανάλια.

Τώρα, για τα ίδια κανάλια που έκαναν, εκείνη την εποχή, θέμα ότι «μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε με κόκκινο» είναι απλά Παρασκευή.

*** Και τι απάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη; Ότι «κρίσιμο μέρος των εργασιών του υπουργείου είναι η υποδοχή προσώπων από όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, κράτη και φορείς του νευραλγικού αυτού τομέα για την Ελλάδα». Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα υπουργεία της χώρας, της Ευρώπης και του πλανήτη. Οι υπουργοί υποδέχονται στα γραφεία τους εκπροσώπους και ομολόγους.
Να πάρουμε περσικά χειροποίητα χαλιά και στα άλλα υπουργεία, δηλαδή;

*** Γιατί όχι, αν λάβουμε υπόψη την απάντηση του Παύλου Μαρινάκη ότι κρατάμε τη μεγάλη εικόνα.

*** Εν τω μεταξύ τα περσικά χαλιά τι σχέση έχουμε με τον ελληνικό τουρισμό και με την Ελλάδα γενικότερα; Πώς ακριβώς προβάλλεται μέσω των περσικών χαλιών η εικόνα της χώρας σε έναν υψηλό προσκεκλημένο; Στην Ελλάδα είμαστε όχι στο Ιράν, αν και σε πολλά μοιάζουμε.

*** Αμ ο άλλος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης που εισηγήθηκε (και πέρασε εννοείται από το Περιφερειακό Συμβούλιο) να δοθούν 37.200 ευρώ για κάποιον που θα κλείνει τα φώτα και τα παράθυρα του κτηρίου της Περιφέρειας;
«Δεν έχουμε το κατάλληλο προσωπικό για να κάνει αυτή τη δουλειά», ακούγεται να λέει στη συνεδρίαση. Σωστά, όλοι ξέρουμε ότι απαιτούνται ειδικές δεξιότητες για κάτι τέτοιο.

*** Την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου την ακούσατε να απορεί για το πώς μπορεί να επικοινωνήσει ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής αν όχι μέσω email που είναι προϊόν υποκλοπής; «Τι να κάνω, να πάρω ντουντούκα;», αναρωτήθηκε.

H NTAMA - DOCUMENTO




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια