Την υποψηφιότητα Φάμελλου στηρίζουν οι «87»

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Την υποψηφιότητα Φάμελλου στηρίζουν οι «87»
https://www.zoornalistas.com/2024/09/87.html
Sep 20th 2024, 09:42


Όλα δείχνουν πως ο κύβος ερρίφθη και πως οι «87» θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει εφόσον ολοκληρωθούν σειρά κινήσεων, όπως οι συναντήσεις του υποψηφίου προέδρου με κορυφαία στελέχη του κόμματος ώστε να μη λείψει κανείς από τη μάχη που θα δοθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» δίπλα στον Σωκράτη Φάμελλο θα συγκροτηθεί ισχυρή ομάδα, ενώ θα υπάρξει και προσκλητήριο για την επιστροφή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απομακρυνθεί μετά την τοξικότητα και της απομάκρυνσης του κόμματος από τις αρχές του επί ηγεσίας Κασσελάκη, σύμφωνα τουλάχιστον με τους αντιπάλους του. Τη διαπίστωση αυτή την αναδεικνύει και η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ, καθώς τα ποσοστά Κασσελάκη σε σχέση με το σήμερα είναι μικρότερα μεταξύ των ψηφοφόρων των ευρωεκλογών τον περασμένου Ιουνίου και ακόμα μικρότερα μεταξύ των ψηφοφόρων των εκλογών του 2023 -που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται σήμερα από άλλο εκλογικό σώμα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Στόχος είναι επίσης η αντιμετώπιση της τοξικότητας και η άσκηση αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, ώστε να μην εξαϋλωθεί το κόμμα ώσπου να φτάσει στην εκλογή αρχηγού. Για το σκοπό αυτό, όπως φάνηκε και από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο να κυλήσει ομαλά.

Ο Κασσελάκης και η δήλωση βόμβα Αυλωνίτη
Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης μεταφέρει για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας Αλ. Αυλωνίτη στο ΕΡΤNews και στην εκπομπή Newsroom ότι το επικείμενο Συνέδριο μπορεί να άρει την έκπτωση Κασσελάκη και αυτός να είναι πρόεδρος ως την την ψηφοφορία από τη βάση!
Υπενθυμίζεται ότι την υποψηφιότητά του για την προεδρία έχει ανακοινώσει ο Παύλος Πολάκης, την άλλη εβδομάδα θα λάβει την απόφασή του ανάλογα και με τις μετρήσεις ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου εξακολουθεί να το σκέφτεται, ενώ επιμένει σε υποψηφιότητά του ο Νίκος Φαραντούρης.
Βασίλης ΣκουρήςΠαιχνίδια Εξουσίας / Dnews



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια