Δώρο γάμου στον Κασσελάκη ένα εισιτήριο one way για Νέα Υόρκη

zoornalistas.com

Περιήγηση στον ζωολογικό κήπο των media, της ενημέρωσης και της (μικρο)πολιτικής

Δώρο γάμου στον Κασσελάκη ένα εισιτήριο one way για Νέα Υόρκη
https://www.zoornalistas.com/2024/08/one-way.html
Aug 17th 2024, 22:03


Τι δώρο θα έκανε ο Νίκος Μωραίτης στον Στέφανο Κασσελάκη για τον γάμο του; Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Νέα Υόρκη!.. Και ο γνωστός στιχουργός εξηγεί σε ανάρτησή του στο Χ γιατί θα έκανε ένα τέτοιο γαμήλιο δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη. Με τα δικά του λόγια: "Εγώ πάντως θα έκανα δώρο γάμου στον Κασσελάκη ένα εισιτήριο one way για ΝΥ.
Δεν έχει νόημα.
Ας φύγει να σωθεί, νέο παιδί.
Το σύστημα Μητσοτάκη τον κάνει κομματάκια ακόμη και αν βήξει, και στο κόμμα του κάνουν λευκή απεργία (με 2-3 στελέχη έτρεχε στις πυρκαγιές) περιμένοντας σαν γύπες το συνέδριο".
Θυμίζουμς ότι μέσω μίας δημόσιας ιστοσελίδας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ συγκεντρώνουν από φίλους και συγγενείς χρηματικά δώρα για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Οπως έγινε γνωστό στην σελίδα honeyfund.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος. Το θέμα απέκτησε αρνητικές διαστάσεις στα social media και μετά τους επικριτικούς σχολιασμούς πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενες στη λίστα γάμου δήλωναν πως «πρόκειται για το Δώρο Γάμου (όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα συμβαίνει με φακελάκια ή καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς) και όχι για γαμήλιο ταξίδι». Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως «είθισται στην Αμερική όσοι επιθυμούν αντί δώρου να καταθέτουν χρήματα σε ψηφιακές πλατφόρμες, οι οποίες λειτουργούν και δημόσια. Μάλιστα, στο τέλος αναγράφεται δημόσια το συγκεντρωθέν ποσό για λόγους διαφάνειας».



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/FfCjQp
Σχόλια