Συνελήφθη ο CEO της Telegram...

Nonews-NEWS.com



Συνελήφθη ο CEO της Telegram...
http://www.nonews-news.com/2024/08/ceo-telegram.html
Aug 25th 2024, 12:25


Έρευνα για «συνενοχή» σε παράνομες δραστηριότητες... Αστυνομικοί σταμάτησαν τον 39χρονο σε αεροδρόμιο της Γαλλίας, όπου έφτασε το Αζερμπαϊτζάν με το ιδιωτικό του τζετ...Ο Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram -της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μηνυμάτων μετά το WhatsApp και το Messenger- συνελήφθη στο αεροδρόμιο Le Bourget, κοντά στο Παρίσι, όπου έφτασε από το Αζερμπαϊτζάν.
Ο 39χρονος Γαλλορώσος συνελήφθη, γιατί σε βάρος εκδόθηκε ένταλμα από τις γαλλικές αρχές βάσει προκαταρκτικής έρευνας, σύμφωνα με το TF1 . Ο επικεφαλής της εταιρίας συνοδευόταν από τον σωματοφύλακά του και μια γυναίκα.
 «Έκανε ένα λάθος απόψε. Δεν ξέρουμε γιατί... Ήταν απλά μια στάση; Σε κάθε περίπτωση, πιάστηκε» δήλωσε στο κανάλι πηγή προσκείμενη στην έρευνα. Ο Ντούροφ είχε αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο να ταξιδεύει στην Ευρώπη και συνήθιζε να ταξιδεύει στα Εμιράτα, στη Νότια Αμερική και άλλες χώρες.
Οι αρχές υποπτεύονται ότι η πλατφόρμα καθίσταται συνένοχη σε παράνομες δραστηριότητες, από διακίνηση ναρκωτικών και απάτη μέχρι παιδεραστία.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια