Αναλγησία...

Nonews-NEWS.com



Αναλγησία...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_200.html
Aug 23rd 2024, 12:00



Για μια ακόμα φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε προκλητικός καθώς κλήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες του δήμου Αλμυρού ότι τουρίστρια πέθανε στην Ανάβρα σε απόσταση αναπνοής από το κλειστό αγροτικό ιατρείο γιατί δεν υπήρχε γιατρός...Ο υπουργός Υγείας σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις του σε κανάλια επιτέθηκε στον δήμο Αλμυρού και κάνοντας τον γιατρό απεφάνθη ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια δεν πέθανε γιατί δεν υπήρχε γιατρός αλλά γιατί είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Open στην προσπάθειά του να απαντήσει στις καταγγελίες που έκανε στο κανάλι ο Γιάννης Τσαντούρης, αντιδήμαρχος Αλμυρού.

Ο αντιδήμαρχος Αλμυρού επεσήμανε ότι η ανθρώπινη ζωή υποτιμάται όταν οι αρμόδιοι φορείς δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία των δομών Υγείας, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές και ζήτησε την άμεση και αποκλειστική απασχόληση γιατρού στο στο Αγροτικό Ιατρείο Ανάβρας στον Αλμυρό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απάντησή του είπε ότι η άτυχη τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ το 1983. Ο υπουργός Υγείας συνέχισε την προκλητική απάντησή του αναφέροντας ότι «κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς»...ΑΥΓΗ





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια