Τα ντοκουμέντα της βίας στη Χαλκιδική...

Nonews-NEWS.com



Τα ντοκουμέντα της βίας στη Χαλκιδική...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_633.html
Aug 18th 2024, 18:15



Πληθαίνουν τα βίντεο από την χαοτική συμπλοκή που σημειώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ατόμων, αλλά και μπαράζ συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ...

Στα νέα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης καταγράφεται η στιγμή που ξεκινάει ο καβγάς, αλλά και οι σκηνές πανικού και άγριας βίας που ακολούθησαν, με πελάτες έντρομους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο.
Σημειώνεται ότι σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό. 


Μπράβοι και έμποροι ναρκωτικών
Στην ΕΛ.ΑΣ., πάντως, φέρεται να έχει σημάνει συναγερμός, καθώς οι συμμετέχοντες στο ανελέητο ξύλο δεν είναι τυχαία άτομα, καθώς είναι γνωστοί στις βουλγαρικές αρχές για σχέσεις με τη νύχτα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ο αρχηγός της παρέας των πελατών που προκάλεσε το επεισόδιο φέρεται να σχετίζεται με εμπόριο ναρκωτικών, ενώ η βουλγαρική Δικαιοσύνη φέρεται να ετοιμαζόταν να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για σωρεία αδικημάτων. 
Οι ελληνικές αρχές, ακόμη, έχουν διαπιστώσει ότι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι συνεργάτης νονού της νύχτας από τη Βουλγαρία, με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο αρχηγός της ομάδας των πέντε. 

Η αντιπαλότητα και οι μπράβοι που διέφυγανΤο σενάριο που εξετάζεται είναι πως οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ενδεχομένως να επιθυμούσαν να προκαλέσουν ούτως ή άλλως επεισόδιο για να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση, όμως δεν υπολόγιζαν ότι θα σπεύσουν άμεσα μπράβοι στο κατάστημα. 
Ως προς τους τρεις που έχουν διαφύγει, οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Είναι Έλληνες υπήκοοι βουλγαρικής καταγωγής και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας. 

Ο ένας φέρεται να είχε συλληφθεί για πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο άλλες είχε παρελθόν και συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή. 
Οι συλληφθέντες είναι συνολικά οκτώ άτομα, ανάμεσά τους οι δύο τραυματίες και ο τραυματίας ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Εκείνοι που ήταν σε θέση, οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα. Ένας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αναμένεται να αφεθεί ακόμα ένας που βρέθηκε με σπρέι πιπεριού. 





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια