Ενα βίντεο αποκαλύπτει το ψέμα του Αδωνη Γεωργιάδη...

Nonews-NEWS.com



Ενα βίντεο αποκαλύπτει το ψέμα του Αδωνη Γεωργιάδη...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_2921.html
Aug 21st 2024, 22:09


...για τις διαμαρτυρίες στην Πεντέλη...
Ο Αδωνης Γεωργιάδης έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να κάνει το άσπρο μαύρο. Ετσι για τις διαμαρτυρίες των πολιτών στην Πεντέλη, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού την Τρίτη, για τις κυβερνητικές ευθύνες στην τεράστια πυρκαγιά, ο υπουργός Υγείας «ανακάλυψε» ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν είχαν σχέση με την περιοχή...
Συγκεκριμένα έγραψε μεταξύ άλλων στο Χ: «Έξω από το παλαιό Δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί Διαμαρτυρόμενοι και φώναζαν κατά του Πρωθυπουργού και όλων μας γενικά, εικόνες και βίντεο έχουν κατακλύσει τα social media. Εκλέγομαι βουλευτής της περιοχής από το 2007, κατοικώ στην περιοχή αυτή από το 2007, σας διαβεβαιώ ότι όση σχέση είχαν αυτοί οι Διαμαρτυρόμενοι με την περιοχή έχω εγώ με την Γροιλανδία. Κοινώς ήταν διάφορες αποχρώσεις της Αριστεράς, από διάφορα μέρη, αποδιδόμενοι στην αγαπημένη τους συνήθεια…την διαμαρτυρία».

Αντί να ζητάμε πιστοποιητικά φρονημάτων των παρόντων ή να εξηγούμε το νόημα της αλληλεγγύης στον υπουργό, του προτείνουμε να δει αυτό το βίντεο, με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα, Γιώργο Ηλία. Ο Βαρνάβας βρέθηκε στο επίκεντρο της φωτιάς, αλλά στον ίδιο δεν επέτρεψαν καν να παραβρεθεί στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό.
 Documentonews.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια