Ο Πολάκης έκανε το πρώτο βήμα...

Nonews-NEWS.com



Ο Πολάκης έκανε το πρώτο βήμα...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_700.html
Aug 22nd 2024, 22:43



Πιστεύει όντως ο κ. Πολάκης ότι μπορεί να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ;..Έχει ο καιρός γυρίσματα. Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε με θέρμη τον Στέφανο Κασσελάκη την περίοδο που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγεται ότι αυτός τον είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα για τη λίστα επικρατείας. Έβαλε πλάτη όταν ο κ. Κασσελάκης δεχόταν τα πυρά της τότε εσωκομματικής αντιπολίτευσης...
Οι σχέσεις τους κλονίστηκαν με αφορμή το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βελτιώθηκαν στην πορεία του χρόνου, ο κ. Κασσελάκης δήλωνε ότι είναι σημαντικό στέλεχος του κόμματος ο κ. Πολάκης αν και εξέφραζε τη διαφωνία του με ορισμένες εκφράσεις του  κρητικού πολιτικού.
Τον απέπεμψε από την κοινοβουλευτική ομάδα μετά το επεισόδιο με τη κ. Λινού αρνήθηκε όμως να τον παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής όπως θα ήταν η σωστή καταστατικά κίνηση και μέσω συνεργατών του διέδιδε ότι σύντομα ο κ. Πολάκης θα επανέλθει στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τώρα ο κ. Πολάκης έβαλε θέμα ηγεσίας, ενώ ήταν από τους βασικούς αντιπάλους του Τσίπρα όταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε στο συνέδριο να πάει το κόμμα ξανά σε εκλογή αρχηγού.
Πιστεύει όντως ο κ. Πολάκης ότι μπορεί να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ; Αφελής δεν είναι. Την κατάσταση στο κόμμα την ξέρει. Έχει ακροατήριο και μάλιστα φανατικό, δεν είναι όμως πλειοψηφικό ρεύμα.
Στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, αν δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια του, που είναι και το πιθανότερο, ενδεχομένως να υπάρχει η προοπτική της δημιουργίας άλλου κόμματος.
Τασος Παππας 
efsyn.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια