Ναυάγιο στη Σικελία: Οι ιταλικές Αρχές ερευνούν «ανθρωποκτονία εξ' αμελείας...»

Nonews-NEWS.com



Ναυάγιο στη Σικελία: Οι ιταλικές Αρχές ερευνούν «ανθρωποκτονία εξ' αμελείας...»
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_2959.html
Aug 23rd 2024, 15:00



Οι ιταλικές Αρχές «ερευνούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας» μετά το ναυάγιο του σούπερ γιοτ Bayesian, στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άτομα...Η Εισαγγελία του Τερμίνι Ιμερέζε, με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόσιο, ερευνά τον λόγο  για τον οποίο το πολυτελές σκάφος ανατράπηκε στα ανοικτά των ακτών κοντά της Σικελίας λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα του «ναυαγίου και της πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά αγνώστων προσώπων», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Προβλέπεται φυλάκιση έως 12 ετών

Σημειώνεται πως για το πρωί του Σαββάτου έχει ανακοινωθεί συνέντευξη Τύπου από την εισαγγελία, κατά την οποία αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πρόκληση ναυαγίου αποτελεί ξεχωριστό αδίκημα βάσει του ιταλικού ποινικού κώδικα και όσοι κριθούν ένοχοι μπορεί να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών.
Ψάχνουν εξονυχιστικά τα βίντεο οι ιταλικές Αρχές

Σύμφωνα με την Dailymail, οι ερευνητές εξετάζουν βίντεο και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη νύχτα της καταιγίδας και δείχνουν τα τελευταία λεπτά του πλοίου, καθώς και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του λιμανιού.

Η Εισαγγελία εξετάζει επίσης τις ενέργειες του καπετάνιου του Bayesian, James Cutfield και του Matthew Griffith, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο πρώτος αξιωματικός, σύμφωνα με το Palermo Today...




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια