Επίσημη αγαπημένη, πόλο και Μίλτος...

Nonews-NEWS.com



Επίσημη αγαπημένη, πόλο και Μίλτος...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_721.html
Aug 6th 2024, 12:00



Η ημέρα ξεκινά δυναμικά στις 12:00 με την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ να αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, σε έναν καθοριστικό προημιτελικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά... Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να πετύχει μια μεγάλη νίκη.
Στη συνέχεια, τα βλέμματα στρέφονται στην ιστιοπλοΐα, όπου ο Κάμερον Μαραμενίδης θα αγωνιστεί σε πέντε races στην κατηγορία των Kites, ξεκινώντας στις 13:03. Παράλληλα, στις 13:15, οι Οδυσσέας και Αριάδνη Σπανάκη θα δώσουν τη δική τους μάχη στις τέσσερις κούρσες της κατηγορίας 470.
Το απόγευμα, στις 20:00, η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Αυστραλία στον προημιτελικό αγώνα, με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς. Η ομάδα μας έχει δείξει εξαιρετικές επιδόσεις και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα φέρει η αυστραλιανή ομάδα.
Η ημέρα θα κορυφωθεί με τον τελικό του άλματος εις μήκος στις 21:15 στο «Σταντ ντε Φρανς», όπου ο Μίλτος Τεντόγλου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο. Ο Τεντόγλου, με τις εξαιρετικές του επιδόσεις, έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να τον δούμε να πετυχαίνει έναν ακόμη θρίαμβο...



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια