Εικόνες από την καταιγίδα που έπληξε τα νότια προάστια της Αθήνας...

Nonews-NEWS.com



Εικόνες από την καταιγίδα που έπληξε τα νότια προάστια της Αθήνας...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_4340.html
Aug 31st 2024, 16:27


Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το πρωί του Σαββάτου τα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ βροχές χτυπούν κατά τόπους και στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο, την τρίτη ημέρα της καιρικής αστάθειας που ενισχύεται από την παρουσία ψυχρής λίμνης....
Στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Καλαμακίου έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα και οι τρεις λωρίδες γίνονται μία, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα. 
Παράλληλα, λόγω συσσώρευσης υδάτων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και στην Καλλιθέα επί της οδού Δαβάκη από τη συμβολή της με την Οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Σμύρνη.



Τα φαινόμενα μάλιστα αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες, ενώ λίγο μετά τις 12:00 χτύπησε το 112 στην Πελοπόννησο καθώς όπως αναγράφεται σε αυτό, «από τις μεσημβρινές ως τις πρώτες βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας κατά τη διάρκεια των φαινομένων».
 Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη.
Στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων.
Συνιστάται προσοχή σε ακτές και παραλίες λόγω της πιθανότητας εκδήλωσης «μπουρινιών» κυρίως στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται και για τους νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια