Ξέσπασαν οι πολίτες κατά του Άδωνη Γεωργιάδη (και) στη Λέρο...

Nonews-NEWS.com



Ξέσπασαν οι πολίτες κατά του Άδωνη Γεωργιάδη (και) στη Λέρο...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_395.html
Aug 21st 2024, 20:09



Πληθαίνουν οι αποδοκιμασίες κατά στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς οι πολίτες αποδοκιμάζουν την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος σε πλήθος σημαντικών θεμάτων...

Μετά λοιπόν την κατακραυγή λοιπόν που γνώρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Πεντέλη (όπου τα κυβερνητικά στελέχη επιχείρησαν επικοινωνιακή διαχείριση της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς, αλλά αντίκρυσαν την οργή των κατοίκων στης Β.Α. Αττικής), ο υπουργός Υγείας έγινε ξανά δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες: αυτή τη φορά, στο νησί της Λέρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί πολίτες προέβησαν σε ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος από την πλευρά του προχωρά σταθερά τα κυβερνητικά σχέδια για πλήρη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα κατάρρευσης που παρουσιάζουν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. 

Έτσι, μαζί με το σύνθημα «Δώσε λεφτά για την υγεία, κάτω από τα χέρια απ΄ τα νοσοκομεία» που κυριάρχησε, ακούστηκαν χαρακτηρισμοί όπως «γελοίε» και «ξεφτίλα», φράσεις όπως «δεν ντρέπεσαι...» και «έξω...», καθώς και κατηγορίες προς τον υπουργό πως αντί να αναβαθμίζει τα νοσοκομεία, τα οδηγεί σε λουκέτο. 


Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι δεν έκρυψαν την οργή τους στο πρόσωπο του υπουργού, όπως καταγράφεται και στα σχετικά βίντεο.



«Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις "λατρείας" των κατοίκων τη Λέρου προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και οι χθεσινές στην Πεντέλη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο κι αν... προσπαθούν να τις αγνοήσουν από την κυβέρνηση αποτελούν μια πραγματικότητα. Καλό θα είναι να τη συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη. Η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει και ούτε οι κάτοικοι της... Γροιλανδίας δεν πιστεύουν πια τις εξαγγελίες των "αρίστων"», σχολίασε καυστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια