Διασκέδαζε ο Οικονόμου, ενώ καιγόταν η εκλογική του περιφέρεια...

Nonews-NEWS.com



Διασκέδαζε ο Οικονόμου, ενώ καιγόταν η εκλογική του περιφέρεια...
http://www.nonews-news.com/2024/08/blog-post_308.html
Aug 14th 2024, 17:50



Ο υφυπουργός Υποδομών - Μεταφορών και βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, βρισκόταν σε μπαρ - εστιατόριο της Ρόδου, το βράδυ της Δευτέρας 12/08 και ενώ η ανατολική Αττική καιγόταν περισσότερες από 24 ώρες, με τις φλόγες να απειλούν και αστικές περιοχές...
Την αποκάλυψη έκανε το in.gr και ο υφυπουργός, απαντώντας στο δημοσίευμα, δεν διέψευσε το περιστατικό, υποστήριξε πως δεν έχει κυβερνητική αρμοδιότητα σχετική με τις φωτιές, αλλά και πως δεν υπολόγισε το μέγεθος της καταστροφής.
Ωστόσο, ο Βασίλης Οικονόμου, πέρα από υφυπουργός είναι και βουλευτής Ανατολικής Αττικής και εκείνη την ώρα καταστρεφόταν η εκλογική του περιφέρεια. Δεν όφειλε να είναι παρών στο πεδίο των μαχών ή έστω να μην προκαλεί με τη στάση του; 
Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, 28 Ιουλίου, ο τότε υπουργός Προ.Πο. Νότης Μηταράκης αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και την ενόχληση του Μαξίμου για τις διακοπές του στην Πάτμο, εν μέσω καταστροφικών πυρκαγιών. 
Προς το παρόν, η κυβέρνηση δεν έχει οδηγήσει σε «παραίτηση» τον Β. Οικονόμου. Δύο μέτρα και δύο σταθμά; 
«Αυτονόητη η αποπομπή», λέει ο Κασσελάκης 
«Ο ένας υφυπουργός κάνει κλάμπινγκ την ώρα της πυρκαγιάς. Η άλλη υφυπουργός σκαρφίζεται mega και micro-mega πυρκαγιές για να κοροϊδέψει τον κόσμο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στον Βασίλη Οικονόμου και στη Σοφία Βούλτεψη. 

«Θα ήταν αυτονόητη η αποπομπή τους -στο όνομα κάθε πολίτη που ζητάει στοιχειώδη αξιοπρέπεια-, αλλά εδώ ο πρωθυπουργός δεν αποπέμπει τον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια, θα αποπέμψει αυτούς;», προσθέτει.  




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια